Miért van sokszor az, hogy kiteszel egy értelmes kérdést, és nem jön értelmes válasz?
Utolsó, én is így vagyok vele.
Olyan unalmas már...
Szerintem az olyanok unatkoznak :D
Csak szerinted értelmes a kérdésed.
Ennek megfelelő szinvonalú válaszok jönnek.
Az is megtörténhet.
De én a legtöbbször úgy próbálom fogalmazni, hogy mindenki megérthesse...
Sokszor látok olyan kérdést, amin látszik, hogy nem vicc, a kérdező komolyan gondolja, ugyanakkor teljesen értelmezhetetlen, érthetetlen, nem derül ki belőle, hogy mit is szeretne a kérdező megtudni.
Az ilyen kérdésre nem lehet értelmes választ adni.
Aztán van az a fajta kérdés is, amin látszik, hogy nem vicc, a kérdező komolyan gondolja, és még érthető is - az ilyenre, ha nem tudok, nem válaszolok. Más sem fog, így megválaszolatlanul marad. Hiába jár ide sokféle ember, nem biztos, hogy egy-egy speciális témához értő is olvassa a kérdést.
És vannak olyan válaszolók, akik direkt kötekednek, vagy hajtanak a legrosszabb válaszoló címre, esetleg bannoltatni akarják magukat - velük meg nem tudsz mit kezdeni, azon kívül, hogy jelented.
kérdésedbeN.:P
De ez nem válasz. Az hogy jelentik valami elmeháborodottak akik magukra veszik egy idegen általános írását, az nincs benne a szabályzatban hogy szabályszegő lenne.
Vagy akkor a szabályok olyan jó "gumiszabályok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!