Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy fogyak le konnyen 14...

Hogy fogyak le konnyen 14 eves vagyok es le dagatoznak mert 50 kilo vagyok? Szoval higy fogyhatok le?

Figyelt kérdés
Mondent ki akarok probalni szoval csak irjatok a kommenteket elore is kosszonom <3
2016. jún. 6. 21:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Sportolni kell fitnesz teremben. Cupák és cukor helyett pedig több folyadék (igazi tea, víz), leves kell.
2016. jún. 6. 21:37
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen magas vagy, de valószínű hogy 50 kilóval nagyon messze vagy a dagadtól! Szóval ne hallgass rájuk, így lesznek az emberek anorexiások amivel az életüket kockáztatják. Még nem késő, ne kezdj bele!
2016. jún. 6. 21:41
 3/12 anonim ***** válasza:
21%

Egy ilyet is kipróbálhatsz:

[link]

2016. jún. 6. 21:46
 4/12 anonim ***** válasza:
Lucifer, ne adj már neki ötleteket! Ha nem törpe, akkor nem dagadt! Az edzés oké, meg az egészséges étkezés, ez alap, de tablettákat ne szedjen már ha telejsen egészséges súlyban van. 14 éves basszus!
2016. jún. 6. 21:49
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs baja. De inkább ilyesmit próbáljon meg, ami segíti az emésztést és növény. Nem vegyszer és ezós hókuszpók.

Bár én biztos vagyok benne, hogy a kérdező jól néz ki.

Csak irigy vagy ízléstelen környezetbe került.

2016. jún. 6. 21:53
 6/12 anonim ***** válasza:
Na azért:)
2016. jún. 6. 22:06
 7/12 anonim ***** válasza:

Hány centi magas vagy, és fiú, vagy lány? Attól is függ, hogy valóban kövér vagy-e.

Amúgy ha üditők helyett vizet iszol, elhagyod a nasikat, túl zsíros ételeket és naponta mozogsz legalább 1-2 órát, már az is segíthet.

2016. jún. 7. 08:29
 8/12 A kérdező kommentje:
Lany vagyok es 154 cm ...de azzt mongyak ramm h daggad vagyok mert vannak akki csak 30 kg
2016. jún. 7. 16:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Az nem egészséges aki 30 kiló, olyan ne akarj lenni. Teljesen egészséges súlyban vagy, de keveset fogyhatsz ha nagyon zavar, de ne miattuk! És nehogy túlzásba vidd, kérlek, már 40 kiló is kevés lenne. Edzéssel, egészséges étrenddel próbálkozhatsz, de semmiképp se éheztesd magad.
2016. jún. 7. 16:27
 10/12 anonim ***** válasza:

A BMI indexed alapján teljesen normális kategóriába tartozol. Sőt ha érdekel közelebb vagy valamivel a soványhoz, mint a túlsúlyhoz.

Valószínűleg te korábban érsz, mint a többiek és erősebb, nőiesebb alkat vagy.

Ha gondolod mutathatnál akár egy fej nélküli képet magadról, amin látszik a tested.

Ne a kis lányokhoz mérd magad. Szép kis nő lesz belőled, ha nem hanyagolod el magad!

2016. jún. 7. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!