Tanacs kene?! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mostanaba igen sok gondom van, kapcsolatommal, csaladi gondok, suli .. Nem tudom miert de folyton eszembe jut az ongyilkossag. Tudom nem megoldas.. De olyan lenne mintha nem masznek.ki a problemakbol.2016. jún. 5. 19:38
1/23 anonim válasza:
Milyen gondok?
Hány éves vagy?
És mivel akarsz foglalkozni?
2/23 A kérdező kommentje:
Baratommal allandoan a vita, kiderult egy ket dolog. Csaladigondok hat az hogy harman vagyunk testverek mindenert en vagyok a hibas.szoval tenyleg minden kis gondert.. Mar anyam mondta h takarodjak, ki is rakott nem egyszer.. Nem birom.. Egyszeruen nem ertem mit ronthattam el.. Nem reg jottem ki a korhazbol, 20eves vagyok.
2016. jún. 5. 19:46
3/23 anonim válasza:
Milyen dolgok derültek ki?
Mit csináltál a kórházban?
A családodban például mi miatt szoktál veszekedni és mi visel meg a legjobban?
4/23 anonim válasza:
kicsit bővebben?
miért akarnál öngyilkos lenni?
5/23 A kérdező kommentje:
Hat hogy az en draga baratom konkretan a baratnomnek irogatott, talalkozott egy harmadik csajjal is. Es a legszomorubb az, hogy ezt akkor csinalta mikor en korhazba voltam. Korhazba azert kerultem mivel nem tudtam enni napokig. A bal kezem zsibbadt tobb mint egy hetig. Vernyomasom se volt jo. Mindig rosszul lettem. Szedultem is. A legjobban az tudd kiakasztani ha egesznap pakolok, anyam ul gepnel, es konkretan belem kot, hogy miert nem csinaltam meg pl a kutya korul.. Amikor bekerultem korhazba akkor is hozzam baszta azt a penzt amit ram koltott..
2016. jún. 5. 19:56
6/23 A kérdező kommentje:
Az ongyilkossag azert jar a fejembe mivel en ezt igy nem birom.egyszeruen besokkaltam ugyerzem hogy soha nem leszek olyan mint reg. Regebben mosolyogtam mindig boldog voltam. Most meg magamba fordultam nagyon
2016. jún. 5. 19:59
7/23 anonim válasza:
És miért gondolod, hogy pont neked kellene meghalni?
Egyél B vitamint és nyáron sok dinnyét pl. görögöt. Attól jobb étvágyad lesz.
Nem akarsz elköltözni?
8/23 anonim válasza:
Mi volt a hobbid?
Nem vagy a családra túl érzékeny?
9/23 anonim válasza:
Egyébként miért neked kellene pakolni?
10/23 A kérdező kommentje:
Mashogy ugyse valtozna semmi, a hobbim a futas. Hat a csaladra egy picit.. De inkabb a nagymamamra aki ep korhazba fekszik.
2016. jún. 5. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!