Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért utáljátok az emosokat?

Miért utáljátok az emosokat?

Figyelt kérdés
én emo vagyok.és nem tudom elkébzelni hogy mért utáltok minket.igaz hogy feketében járunk és lázadunk de ez téged mért zavar?mér nem lehet minket békén hagyni?egyszerüen felejtsétek el hogy léteznek emosok. ja és a 'mert b*zik' válaszokat hagyagoljátok. köszii.
2010. ápr. 11. 15:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
meg már elnézést az emosoktol de a rockerek tombolnak az emosok meg sirnalk és sajnáltatják magukat
2011. júl. 21. 23:41
 22/22 anonim válasza:

Na szóval.

Az emosok....jó lehet,hogy nem mindegyikük,de a nagy többségük arra büszke,hogy....szinte élőhalottak,mert vagdossák magukat,mert állítólag ezzel vezetik le a depressziójukat.xD

Há ba*meg ...:Dnem könnyebb lenne ...ha ....nem is tudom...egy nyugtató zenét hallgatni,vagy nem is tudom.A másik..az emok...sokat sírnak...na ...hát inkább bőgjenek,mint magukból alkotnak élő üzenőfalat.

A rocknak ehez a nagy baromsághoz semmi közük.Stílusban egyeznek,de ......lelkileg qvára nem.:D

Szóval....a rock,az egy nagyon jó stílus,mert ...(ha már emo akarsz lenni)...felőlem öltözz úgy,fesd a hajad meg minden ,ugyan úgy fogsz kinézni,mint egy emo,de mégis sokkal jobban fogod magad érezni,mert ....élvezed az életet,és nem ölöd magad minden szaron.

Szal...hagyd az emonak a vagdosós és depis részét,és légy Rocker:DD

sokkal jobban jársz sztem:D

Rock szív,Rock lélek,Rocker leszek amíg élek. -.<

Na hajrá az átalakuláshoz :D

2011. júl. 21. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!