Miért utáljátok az emosokat?
én is emo vagyok.
Az előtem való hozzászólónak:az emo-k NEM vágdossák magukat!
Nem tudom hogy miért nem lehet ezt megérteni!!
Miért ? Spec. én azért, mert nem egy embernézett emósnak miattatok. Fekete ruhát vettél fel ? EMós vagy. Tornacipő van rajtad ? Emós vagy. Nadrágláncot viselsz ? Emós vagy.
Amúgy is, olyan k.urva nagy világfájdalmatok lehet így 14-5-6 évesen, annyi, de annyi mindent tapasztaltok szegény kis emóskáim. Mindjárt én is megsajnállak titeket, apuci, anyuci pénzeli a hülyeségeiteket. Ba.szott nehéz életetek van. A másik, nagyon bírom, hogy mindig azzal jöttök, hogy érzelmesség így meg úgy. Fél Magyarország érzelmes, szereti a természetet, nincs kibékülve a állatkíznással, miegymás. Nincs ezzel semmi, hogy így éreztek, én is így érzek. De nem kell azt csinálni, hogy boldog-boldogtalan szalad, és befesti a haját feketére, telrakatja piercinggel a pofáját, mert mi lázaduuuuunk.
Hát ennyi.
én sem utálom őket.
A kamaszok lázadnak. Ha nem akkor, amikor ideje van, akkor később.
A válasz írója 96%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:57
Ez szóról szóra igy van !
1. Mert az emo ma már nem az életérzésről szól (az sem volt sokkal jobb), hanem, hogy kinek van jobb cipője.
2. A nagy lázadás mi ellen van? Hogy nem éhezel? Hogy van interneted? Hogy semmiért nem kell dolgoznod? Hogy suli után a plázába jártok röhögni?
3. Csúnyák vagytok.
4. Azt hiszitek az a legfontosabb, hogy fiú létetekre ki legyen festve a szemetek és ki legyen vasalva a hajatok.
5. Szerinted így kell kinézni egy fiúnak?
6: A "jellegzetes" emo viselet eléggé koppintott, nem a ti kitalációtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!