Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Azt álmodtam hogy apum meghalt...

Azt álmodtam hogy apum meghalt? Lent több.

Figyelt kérdés

Anyámnak a testvére a kerti szomszédunk és ugye gyakran lejárunk. Mesélte hogy egy utcabeli férfival álmodott. de a férfi már meghalt rég.

Ahogy ezt elmondta nekünk, anyám 2 nappal utána ezt álmodta:

Egy 5-6 házzal arébb lakó szomszéd áttjött kérni valamit(férfi), meg totál részeg volt.. mikor a férfi már 2 éve meghalt.

Ezt anyum mesélte nekem!

Most pedig ma én azt álmodtam hogy apum meghalt.. Azt álmodtam, hogy hazajöttem a suliból, és akkor anyum mondta nekem h apum nem kelt fel, és meghalt...

Szerintetek van ebbe valami kapcsolat? vagy ez nem jelent semmit, csak épp ezt álmodtuk..? Vagy apum sokáig fog élni? ezt is jelentheti?

Láttam már egy pár kérdést de arra az volt a válasz, hogy a lelke veled van..:S

Előre is köxi a válaszokat..

14/L

anyum szerint esőt jelent halottal álmodni, mert mikor ő álmodta akkor másnap esett is az eső..xDxD Szerintetek?

Lehet hogy csak én vagyok a hülye, hogy ilyen kérdést felteszek, de remélem akad egykét jó válasz.:D köszii előre is.

2010. ápr. 11. 11:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

EGyszer, mégnagyon régen, egy ilyen álmoskönyv félében olvastam, hogy ha megélmodod valakinek a halálát, akkor tudatalatt annak a valakinek a halálát kívánod

HOzzátestzem, hogy szerintem ez így nem teljesen igaz, gondolom csak akkor van így, ha annak a valakinek a halálának örültél, vagy egyáltalán nem érdekelt.

Viszon a szomszéd, és anyukád álma között csak annyi az összefüggés, hogy amikor a szomszéd elmesélte nektek ezt az álmot, akkor a mamád tdatalatti fantáziája fellendült, és ő is egy régen meghalt emberrrel álmodott.

Remélem tudtam segíteni :D

2010. ápr. 11. 11:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem, igen tudtál segíteni.:) köszii.
2010. ápr. 11. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!