Úgyérzem mintha valami hiányozna, vagy ilyen ürességet érzek, mitől van ez?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 17:31
2/5 anonim válasza:
Attól, hogy hiányzik valami. Nekem is megvan ez az üresség a barátok és a párkapcsolat hiánya miatt. :/
3/5 A kérdező kommentje:
=(
2010. ápr. 10. 17:43
4/5 anonim válasza:
hogy mi hiányzik az életedből és mitől vagy üres ? Erre a
választ neked kellene legjobban tudni ?! De egy jó és igazi párkapcsolat helyre "állít" mindent...!
5/5 anonim válasza:
Minden ember szívében van egy Isten alakú űr.Az ürességet ideiglenesen be lehet tölteni mindenfélével,legyen haverozás, szex,párkapcsolat,ezoterikus baromságok, vég nélküli piálás vagy egy tök jó hobbi(én próbáltam ezeket) de teljesen csak Isten tudja betölteni.Hiányzik, hogy közvetlen kapcsolatod legyen azzal, aki sok szeretettel és gondoskodással megteremtett és tudja mire van szükséged és mi a terve veled. Nézd meg a www.golgotabudapest.hu-t és olvasd el a Bibliából Lukács és János evangéliumát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!