Milyen témájú facebook oldalt követnétek szívesen? ( többi lent ) 19/Lány
Sokat gondolkoztam azon, hogy manapság hogyan lehet elérni a fiatalok figyelmét, érdeklődését, hogy milyen eszközökkel lehetne őket motiválni, esetleg rávilágosítani őket egy-egy dologra. Manapság mindenki egy bizonyos oldalon tölt bizonyos időtartamot, miért ne használhatnám jó célra.
Úgy gondolom mindenki olvasgat valamit. Vannak, akik kézen fogható cikkeket, és vannak akik internetes folyóiratokat olvasnak, de a lényeg ugyan az, mindenki olvas valamit.
Arra lennék kíváncsi, ti milyen témával foglalkoztok szívesen?
A szerelem időtálló téma lehet?
Kérlek írjátok meg nekem, mi az ami manapság inspirálni tud titeket, milyen témákkal foglalkoztok nap mint nap, milyen témára keresitek nap mint nap a válaszokat.
Előre is köszönöm szépen!
C.
Sikeresen bemutatkoztál.
Tipikusan az a fajta lány lehetsz, aki egy zsúfolt vonaton is elkezdene ordítozni akárkivel, aki nem osztja a véleményét.
#11-es, ilyen alapon rólad is elárul sok mindent az irományod. Miből gondolod, hogy a kérdező nem alkothat valami komolyat? Illetve ki vagy te, hogy csak úgy megmondod, hogy egy tucat oldal lesz belőle?
Most kezdjem el sorolni, hogy te valószínűleg egy olyan ember vagy, akinek az életben nem úgy jöttek össze a dolgai, ahogyan szerette volna, ezért a pesszimizmusával másokat akar hátráltatni? Más stílusban is megfogalmazhattad volna az állításodat, szerintem ezzel te is tisztában vagy. Csak más megfogalmazással a szándékod eltérő is lehetne. Nyilván nem építeni akarsz másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!