Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nevetnek ki a "menők"?

Miért nevetnek ki a "menők"?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 9-es vagyok, 6 osztályos gimibe járok. 7. 8-ban semmi baj nem volt, mert egyedül voltunk az évfolyamban. Idén viszont jött 2 másik kilencedikes osztály. Az egyik osztályból a "menők" és a mi osztályunkból a "menők" együtt haverkodnak. Az én osztályomból nem szólnak meg (kivéve néha a 1-2 ribi, de nem közvetlen) de a másik osztályból a "menő srácok" mindig kinevetnek. Ma is tesin mentem a terembe, és kint álltak a folyosón, és ment elől barátnőm, rajta is elkezdtek nevetni, és ahogy elmentem előttük, rajtam mégjobban röhögni kezdtek.

Nem tudom, ez lehet hogy attól van, mert az osztályban a legtöbb lány nagy fenékkel és mellekkel van megáldva, én meg nem éppen, sőt... A barátnőm se sokkal "nagyobb". Ez engem nem zavar, elfogadtam hogy nekem ilyenek az adottságaim, de az zavar, hogy kinevettek, és ez nem először volt.

Egyszer olyan is volt, hogy mentünk az ebédlőbe, és utánunk szóltak, hogy "alföld". Kinevettük őket, de belül nagyon fájt.

Tényleg azért vetnek meg, mert mások az adottságaim a mai velem egykorúakkal?

Köszi a válaszokat!

15/L

2016. máj. 13. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Vannak olyanok, akik kispéciznek maguknak embereket, ha már egyből szembetűnik nekik egy-két hibájuk, és vagy csupán csak azért, mert nincs jobb dolguk, random nevetnek ki embereket. Szerintem ezzel csak magukat minősítik, de ha legközelebb beszólnak vagy valami, nyugodtan szólj vissza valami frappánsat, nyugi ;) ne hagyd magad! ;)
2016. máj. 13. 21:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezek a "menők" lesznek a legszomorúbbak a ballagáson, mert rájönnek hogy vége az életüknek, jön az élet ahol egy senkik. Nekik az iskola az életük, ahol igazán számítanak valakinek. Most ők röhögnek, de majd pár év múlva te fogsz :)
2016. máj. 13. 21:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát, ilyen az élet. Ebben a korban mindig vannak ilyen dolgok. Majd megunják. Főleg, ha kicsit érettebbek lesznek agyilag.

Két eset lehetséges amúgy: vagy ilyen maradsz, és ezzel kell együtt élned, de ha amúgy rendben vagy, akkor nem lesz olyan gondod, hogy ne találnál fiút magadnak, aki az ilyenekre bukik.

Vagy későn érő típus vagy, és hamarosan nőiesebb alakod lesz, akkor meg főleg le sem tudod rázni a fiúkat.

Ismertem egy olyan lányt, aki anno kis giliszta volt, aztán most 40 után, 3 gyerekkel olyan alakja van, hogy sok 20 éves irigyli. A középiskolai egykori jó csajok egy része meg folyik széjjel, csak a ruha tartja össze őket.

2016. máj. 14. 06:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igazából magammal nekem nincs bajom, inkább az szokott érdekelni, hogyha engem nem zavar az, hogy milyen az alakom (anya szerint gyönyörű alakom van, és az ő génjeit örököltem fenék/mell téren), akkor őket miért zavarja?! Na mindegy, majd ha néhány év múlva én elérek valamit, ők majd csak sodródnak, és én fogok nevetni rajtuk! De ha nekik ez jól esik...
2016. máj. 14. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!