Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nevetnek ki, amiért...

Miért nevetnek ki, amiért foglalkozok a politikával?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, és érdekel a politika. Jobbikos vagyok és érdekel minden, ami a Jobbikkal kapcsolatos, de az osztálytársaim is csak nevetnek rajtam, mikor kirakok facebookra valamilyen politikával kapcsolatos posztot, mert szerintük még fiatal vagyok hozzá. Vagy ha órán benyögök valamit, ami politikával kapcsolatos. A körülöttem élő emberek komolyan mind annyira csesznek bele az egészbe már bocsánat a kifejezésért, de azért tart itt Magyarország, mert teli vagyunk ilyen nemtörődöm emberekkel, akik nem mennek el szavazni se. Szüleim se mennek el szavazni egyszerűen felháborít már ez az egész. A velem egykorúak meg kevesen vannak nagyon, akiket érdekel a politika. Most én vagyok ilyen "érett", vagy tényleg ennyire tesznek már bele az emberek az egész dologba? Ha fiatal vagyok ehez, akkor kérdem én: mikor kell, hogy érdekelje egy fiatal felnőttet a politika???

2015. aug. 5. 22:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én is érdeklődöm. De annyi a különbség, hogy néha 1-2 közelebbi baráttal is megvitatjuk a témát. Nem szokásom posztolgatni amúgy sem, inkább a privát beszélgetésekre használom a fiókom. Már csak azért sem, mert aki mégsem olyan közeli, ne sértse, ha ő nem így látja, szóval a politika egy kicsit nekem privátabb dolog ennél. Ezzel együtt én is figyelem az eseményeket és megvan róluk a véleményem. (csak én 17 éves fiú vagyok)
2015. aug. 5. 22:34
 2/13 anonim ***** válasza:

Tenyleg nekiallsz politikai temaju posztokkal traktalni az ismeroseidet?

Nem erzed mennyire gaz? A politikai meggyozodes az ember maganugye, es ha van egy kis esze akkor nem terhel vele masokat.

2015. aug. 5. 22:38
 3/13 anonim ***** válasza:
Ne posztolj ilyenekrol! Akit erdekel, az feltehetoen okos, mint te, vele egyeb helyen is megvitathatod a temaitokat. Facebookon, nem hiszem, hogy sokakat erdekelne... De a legtobb ember sajnos valoban nem foglalkozik vele. Egy otlet: ha megis politikarol posztolsz, pobald viccesebb, erdekesebb formaban, ez talan tobbek erdeklodeset felkelti.
2015. aug. 6. 09:04
 4/13 anonim ***** válasza:
mert majom az összes, és ha ezekkel foglalkozol akkor te is az vagy. nem ettől leszel érett, nehogy már annak képzeld magad emiatt. miért kéne hogy érdekeljen egyáltalán? ha nem vagy totál idióta, akkor el tudod dönteni, hogy kire szavazz, és itt vége a dolognak. de a másik meg az, hogy az ÖSSZES párt ugyanolyan sz@r semmitérő, teljesen mindegy melyik kerül hatalomra, valami úgyis lesz, ami fos lesz, egyiknél ez, másiknál az. nekem is a jobbik a legszimpatikusabb, de csak annyit tehetek, hogy rájuk szavazok. kész, pont. mit csináljak még, osszak szórólapokat meg tartsak beszédet, nem? ha másokat próbálsz meggyőzni a saját igazadról (amibe, 'már bocsánat a kifejezésért, de mindenki cseszik bele'), akkor meg még annyit sem érsz mint azelőtt. Csak fogadd el, hogy senkit (a legtöbbeket) nem érdekel a politika. Nem csak a te 'éretlen' kis korosztályodat, hanem sokszor az idősebbeket se (max annyira hogy szidják az összes pártot). Keress a neten olyanokat, akik szintén ilyen kis buzgó aktivisták, aztán csináljátok közösen, amit akartok. Többet nem tehetsz, nem erőltetheted rá a barátaidra meg ismerőseidre ezt a témát, ha egyszerűen 'csesznek bele', mert még nem elég 'érettek'.
2015. aug. 6. 09:46
 5/13 anonim ***** válasza:

Lehetségesnek tartom, hogy komolytalan dolgokat írsz ki. És/vagy nem saját gondolataidat, hanem amit hallottál mástól.

Minden pártban van bőven hiba, egyik sem jobb a Deákné vásznánál. Az un. hívők, támogatók között jelentős számú az, aki csak a felszínt ismeri, erős médiabefolyással.

2015. aug. 6. 09:48
 6/13 A kérdező kommentje:

Látom nem fejtettem ki magam lényegesebben. Azért is érdekel manapság egyre jobban a politika, mert iszonyú szar helyzetben van az ország és Orbán kis senkiházi nem fog semmit se tenni csak a nép tehet bármit is úgyhogy menni fogok felvonulásokra is ha kell én ott leszek, mivel Magyarország a magyaroké és az életem árán is megvédem és nem leszek olyan kis senkiházi, aki csak ül a székben és ossza az észt és azért posztolgatok, hogy mindenki megismerje a jobbikot és hogy hová tart Magyarország. Ma pl egy olyat osztottam meg, amin az állt, hogy mìg a menekültek eldobálják az ételt addig a magyar gyerekek és családok éheznek és előbb a saját táján seperjen az ember utánna másén.

Lényegében ennyi. Nem akarom megvárni amíg elveszik a házat is a családom feje felől.

2015. aug. 8. 22:06
 7/13 anonim ***** válasza:
Meg buta is vagy raadasul, abbol is az agressziv fajta. Nem csodalom hogy kirohognek.
2015. aug. 8. 22:21
 8/13 anonim ***** válasza:
67%

Nos, kedves kérdező, most amit írtál, teljesen világos, miért röhögnek rajtad. Agresszív, ostoba, tudatlan vagy, aki mástól hallott üres szólamokat fuvolázik.

Itt van pl. ez a Magyarország a magyaroké.

Nos, magam is így gondolom.

De!

Az ügye tudod, hogy a trianoni Magyarországban csak 48% volt magyar ajkú? A többiekkel mi van?

Azt tudod, hogy a nyugati történetírás szerint az Árpád-ház kihalásától a Tanácsköztársaságig nem is ismer Magyarországot?

Azt tudod-e, hogy - bár az Árpád-sávos zászló történelmi zászlajaink egyike, de évszázadokon át senki nem használta, s csak a nyilasok fabrikáltak maguknak nagyon hasonlót?

2015. aug. 8. 22:30
 9/13 A kérdező kommentje:
Buták vagytok mind, de majd sírhat a szátok ha még is csak oda jutunk! De remélem nem jutunk oda és ti mondhatjátok meg nekem a frankót!
2015. aug. 9. 12:32
 10/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Kérlek szépen tételesen menj végig az írásomon (8-as), írd le mi nem felel meg a valóságnak!

2015. aug. 9. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!