Miért nevetnek ki, amiért foglalkozok a politikával?
Tenyleg nekiallsz politikai temaju posztokkal traktalni az ismeroseidet?
Nem erzed mennyire gaz? A politikai meggyozodes az ember maganugye, es ha van egy kis esze akkor nem terhel vele masokat.
Lehetségesnek tartom, hogy komolytalan dolgokat írsz ki. És/vagy nem saját gondolataidat, hanem amit hallottál mástól.
Minden pártban van bőven hiba, egyik sem jobb a Deákné vásznánál. Az un. hívők, támogatók között jelentős számú az, aki csak a felszínt ismeri, erős médiabefolyással.
Látom nem fejtettem ki magam lényegesebben. Azért is érdekel manapság egyre jobban a politika, mert iszonyú szar helyzetben van az ország és Orbán kis senkiházi nem fog semmit se tenni csak a nép tehet bármit is úgyhogy menni fogok felvonulásokra is ha kell én ott leszek, mivel Magyarország a magyaroké és az életem árán is megvédem és nem leszek olyan kis senkiházi, aki csak ül a székben és ossza az észt és azért posztolgatok, hogy mindenki megismerje a jobbikot és hogy hová tart Magyarország. Ma pl egy olyat osztottam meg, amin az állt, hogy mìg a menekültek eldobálják az ételt addig a magyar gyerekek és családok éheznek és előbb a saját táján seperjen az ember utánna másén.
Lényegében ennyi. Nem akarom megvárni amíg elveszik a házat is a családom feje felől.
Nos, kedves kérdező, most amit írtál, teljesen világos, miért röhögnek rajtad. Agresszív, ostoba, tudatlan vagy, aki mástól hallott üres szólamokat fuvolázik.
Itt van pl. ez a Magyarország a magyaroké.
Nos, magam is így gondolom.
De!
Az ügye tudod, hogy a trianoni Magyarországban csak 48% volt magyar ajkú? A többiekkel mi van?
Azt tudod, hogy a nyugati történetírás szerint az Árpád-ház kihalásától a Tanácsköztársaságig nem is ismer Magyarországot?
Azt tudod-e, hogy - bár az Árpád-sávos zászló történelmi zászlajaink egyike, de évszázadokon át senki nem használta, s csak a nyilasok fabrikáltak maguknak nagyon hasonlót?
Kedves kérdező!
Kérlek szépen tételesen menj végig az írásomon (8-as), írd le mi nem felel meg a valóságnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!