Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nevetnek ki, amiért...

Miért nevetnek ki, amiért foglalkozok a politikával?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, és érdekel a politika. Jobbikos vagyok és érdekel minden, ami a Jobbikkal kapcsolatos, de az osztálytársaim is csak nevetnek rajtam, mikor kirakok facebookra valamilyen politikával kapcsolatos posztot, mert szerintük még fiatal vagyok hozzá. Vagy ha órán benyögök valamit, ami politikával kapcsolatos. A körülöttem élő emberek komolyan mind annyira csesznek bele az egészbe már bocsánat a kifejezésért, de azért tart itt Magyarország, mert teli vagyunk ilyen nemtörődöm emberekkel, akik nem mennek el szavazni se. Szüleim se mennek el szavazni egyszerűen felháborít már ez az egész. A velem egykorúak meg kevesen vannak nagyon, akiket érdekel a politika. Most én vagyok ilyen "érett", vagy tényleg ennyire tesznek már bele az emberek az egész dologba? Ha fiatal vagyok ehez, akkor kérdem én: mikor kell, hogy érdekelje egy fiatal felnőttet a politika???

2015. aug. 5. 22:17
1 2
 11/13 anonim válasza:
9%

Az Árpád-ház kihalásától a Tanácsköztársaságig nem írnak Mo.-ról nyugaton? Honnan vetted ezt az orbitális baromságot? Magyarország feltűnik a nyugati történelemben a török ellenes háborúi, Rákóczi, 48, és a Monarchia miatt. A Nándorfehérvári diadalt is tanítják nyugaton, hisz megállította a török előretörést, pedig az Árpád-ház kihalása jóval előbb volt.

Az Árpád-sávok rendszeresen feltűnnek a magyar heraldikában, te szerencsétlen. Szerinted mi teszi ki a mai napig a címerpajzsunk felét? A Kádár-korszakban élsz? Az Ápád-sávos zászlót nem felejtették el, csak nem használták mint az ország hivatalos zászlaját, de szertartásokon pl: koronázás, rendszeresen feltűnt. Nem mellékesen a címer mindig kiemelkedőbb jelentőségű volt a zászlóknál. A zászlajaink, sok európai országhoz hasonlóan, címerközpontúak voltak. És a címereken mindig ott az Árpád-sáv. Javaslom számold meg, hogy hány piros-fehér sáv van az Árpád-sávos és a nyilas zászlón. Amúgy a nyilas zászlón még ott van egy bazi nagy zöld nyilaskereszt is, bár lehet, hogy ez elkerülte a figyelmedet.

Közvetlenül trianon előtt pedig már meghaladta a magyar lakosság az ország népességének a felét. Hozzáteszem sok szlovák, ruszin, illetve horvát inkább a magyarok felé húzódott mivelhogy a két ország történelme eléggé egybefonódott az elmúlt 1000 évben. Nem minden kisebbségünk örült trianonnak. A tirpák erdélyi oláhok végképp meglepődtek mikor odakerültek Romániához és az gazdaságilag pár év alatt lehúzta Erdélyt. Az erdélyi románok a mai napig köpnek a Moldáv és Havasalföldi románokra. A Szent Koron-tanról meg ne is beszéljünk. Magyarország történetében a kissebbségeinkre nézve meghatározó volt nagyon sokáig, nem midig az etnikai nacionalizmus volt a divat.

2015. aug. 9. 20:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Persze, mindenki más buta, csak te vagy okos. Ha már valakit hibáztatni kell az ország helyzete miatt, inkább az ilyeneket lehetne, mint te. Elvakult kis fanatikus, felnőttnek hiszi magát egyből amikor 18 éves lett, aki azt sem tudja miről beszél, csak megismert egy ideológiát, amit talán ha félig-meddig ismer (annak is csak a jó oldalát), aztán ezt fújja mintha ez lenne a szentírás. Nagyon menő mostanában Orbánt fikázni (valóban egy ostoba az is, sok mindent elrontott, de ez minden más miniszterrel is így van), de ha meg Gyurcsány lenne, azért 'sírna a szátok', vagy ha egy harmadik akkor meg azért. Nem fogod fel, hogy mindig az a sz@ r, ami éppen hatalmon van?? Ostoba vagy te, foglalkozz csak az érettségiddel, aztán meg egy főiskolával hogy legalább ne örökre maradj buta. Pár év múlva már te is csak röhögsz magadon. Légyszives, politikus ne legyél.
2015. aug. 10. 15:00
 13/13 anonim válasza:
gyere fideszesnek sokkal jobb mondom te buta jobbik az szar
2015. aug. 13. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!