Vannak olyan fiatalok akik szeretik a rockot, bluest, Deák Billt, Hobot és a többi régi jó zenéket?
Figyelt kérdés
vagy csak én vagyok egyedül ilyen??
Mért szereti mindenki az ilyen lolát,lady gagát meg mittomén miket??
2010. ápr. 8. 22:08
11/17 anonim válasza:
Hogyne, Kőbánya Blues a legjobb, bevallom apukám miatt szerettem meg, mert ő nézette meg velem 12 évesen a Kopasz kutya című filmet. :) 19/L
12/17 anonim válasza:
Én minden zenét meghallgatok!:)
EDDÁtól a Divizióig, a Vádló Bitófán keresztül az Első Emeletig... szóval mindent:)
F/18
13/17 anonim válasza:
Én csak rockot, metált és bluest hallgatok. Ossian, Pokolgép, Dinamit, P.Mobil, Hobo stb... ezek a jó zenék.
15/F
14/17 anonim válasza:
Bill a legjobb magyar énekes
16/F
15/17 anonim válasza:
Én csak Hobot hallgatok reggeltől estig :D
16/L
16/17 magasember válasza:
Látod vagyunk egy páran :) mondjuk én északi metál felé kalandozok többet zenében de a magyar előadók alapnak számítanak 21F
17/17 magasember válasza:
jah és kérdésed második felére a válasz: mert egy média által irányított világban élünk ahol a nyugatról bejövő populáris moslékot majmoló adók vannak a fiatalabb generáció meg nyakló nélkül falja a moslékot ami a tvből jön :D hát ezért... de ahogy elnéztem az előttem megszólalókat van még remény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!