Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Rossz odakint az idő, ilyenkor...

Rossz odakint az idő, ilyenkor ti is többet ültök bent?

Figyelt kérdés
Ilyen rossz időben egyszerűen nem tudok mit csinálni, sokat vagyok a gép előtt. Ti is így vagytok ezzel ? Nem tudok mit kezdeni magammal ! 22f

2016. máj. 10. 16:47
1 2
 11/13 anonim válasza:

#6:

Drágám, már megint összefutunk ;-) ... Nincs teraszom, de ha lenne sem ülnék ki szar időben ... Max. ha fűtött :-D

Egyszer Ljubljanában akadtam ki: január közepén, borús, szar időben az összes kávézó terasza tele volt ... Azok -8 fokban kint ültek és itták a hideg sört ... Komolyan nézni is rossz volt :-D

2016. máj. 11. 08:04
 12/13 ~OnLány~ ***** válasza:

Mert eddig hol volt már szerencsénk egymáshoz? :)

Na azért az durva,én maradok ilyenkor a forró csokinál. :D Egyébként tegnap(itt nálunk) nem volt hideg,csak esett.

2016. máj. 11. 09:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Pontosan. Hiába mondják, hogy "májusi eső aranyat ér", nekem teljesen depressziós hangulatom van. Nincs kedvem tanulni, meg semmilyen aktív tevékenységet végezni. Tehát igen, a gép előtt döglök.
2016. máj. 12. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!