SMART-DIGI. NET licitálós oldal megváltozott? ,
#SMART-DIGI.NET #licitálós oldal
11/14 anonim válasza:
*Bodori László*
bocsánat a név elírása miatt... néha kihagy a bill.-em ;)
2016. máj. 24. 13:43
12/14 A kérdező kommentje:
Igen, ez engem is nagyon érdekelne! Elég sok kredittel kezdtem a licitálást, el is fogyott vagy 1200 kreditem, 5 másodpercnél visszaszámlált, lenyomtama a "licitálok" gombot, és már időn túl voltam! Megnéztem hogy a Nyertes licitáló mennyi kredittel nyerte a licitet, és meglepő módon 964!!!! kredittel. Holott ő már rögtön az első liciteknél elkezdte a játékot, mire én bekapcsolódtam már csak 2-en voltak, addigra ő már legalább 100-szor rányomott a gombra...... Tehát addigra minimum el kellett hogy fogyjon 900 kreditje. Ekkor kapcsolódtam be a játékba, már 400 lenyomás körül jártak, és 600 felett fejeződött be a játék, úgy hogy már csak mi ketten maradtunk a végén az utolsó 150-200 licitnél. Akkor most hogy is van ez??? Nekem elfogyott 1200 körüli kredit, ő pedig megnyerte 964-el??? Nagyon érdekes a dolog. Vagy én vagyok a hülye hogy nem értem. Na meg persze azért is hogy bedőltem.....
13/14 anonim válasza:
Nekem,ami még roppant furcsa,hogy ha elmúlt liciteket megnéz az ember, ott nagyjából 500 és 800 kredit között írják a nyertes felhasznált kreditjeit... csak mikor licitálunk,akkor ez szám valahogy mindig minimum 1500 és 2000 közé esik... Sajnos óriási lehúzás, erre is a kárunkon jöttünk rá, szerencsére időben abba hagytuk és nem ment el rá több száz ezer forintunk... Több termékkel is próbálkoztunk, olcsóbb több kevesebb drágább, de valahogy mindig kifutatta a krediteink végéig... elgondolkodtató... próbáltuk becsapni úgymond a rendszert kisebb trükköket alkalmazva,de nem óhajtottunk óriási pénzeket beleölni,így leírtuk a 32 ezres veszteséget és kívánjuk nekik a legjobbakat illetve, hogy azigy ellopott pénzeket gyógyszerre költsék!
Volt jó oldal,ahol jó pár éve párom sok dolgot tényleg megnyert és még is kapott, de sajnos Nav áldozta lett,pedig az valódi volt nem pedig generált emberek...
Ez van...
2016. máj. 26. 01:11
14/14 A kérdező kommentje:
Hát szerintem is pont ez a furcsa..... Én is nagyjából 40.000,-Ft-ot buktam rajta, de a saját kárán tanul az ember. Kb. 6-szor licitáltam ugyanarra a telefonra, azt szerettem volna megynyerni, de amennyi kreditet egy-egy licitálásra fordítottam, már csak a matematika törvénye alapján simán nekem kellett volna nyernem, nem annak aki 964-ért végül megnyerte. Meg 1000 körüliért. Nekem annál sokkal több kredtitem elfogyott ugyanarra a licitálásra..... A lényeg az hogy ezek a külföldi licitálós oldalak mind ILLEGÁLIS oldalak, sem nyerni, sem semmit nem lehet, és mivel nem magyar ezért a rendőrség sem tud velük mit kezdeni, lenyomozhatatlanok!!!! (és ezt sajnos biztos forrásból tudom, egy olyan nyomozótól, aki ilyen ügyekkel foglalkozik). Kíváncsi lennék van-e olyan ember aki valóban nyert valaha valamit is? Persze valódi emberre gondolok, nem előre generált kamu felhasználónevű egyénekre. Ha van ilyen, az jelezze már legyen szíves. (természetesen név nélkül). Csak úgy kíváncsiságból.....
Kapcsolódó kérdések: