Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » SMART-DIGI. NET licitálós...

SMART-DIGI. NET licitálós oldal megváltozott? ,

Figyelt kérdés
Tegnap még licitálós oldal volt, de délután már az oldal nem volt elérhető,ma pedig már teljesen megváltozott, a termékeket már csak megvásárolni lehet, licitálni NEM!!!! Bennragadt egy csomó kreditem sajnos majdnem 20.000,-forint értékben. Biztosan sokan jártunk így.... Tanácsotokat, segítségeteket szeretném kérni hogy hogyan tudok (tudunk) a jogtalanul megvásárolt és bennragadt kreditek értékéhez jutni???,

#SMART-DIGI.NET #licitálós oldal
2016. máj. 4. 11:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Írj az oldalnak,biztos fent van tüntetve egy email cím,posta cím,telefonszám.

2016. máj. 4. 11:10
 2/14 A kérdező kommentje:
Sajnos az oldak nem elérhető azóta sem, teljesen megszŰnt! Szinte egyik percről a másikra. Azóta megtudtam hogy a kredites licitálós oldalak mind külföldi illegális oldalak, és a Rendőrség sem tus mit kezdeni velük, lenyomozhatatlanok. (sajnos ezt egy rendőr ismerősömtől tudtam meg, aki hasonló ügyekkel foglalkozik, de már késő volt, beugrottam a csapdába...)
2016. máj. 5. 09:11
 3/14 anonim ***** válasza:
Sajnálom.Szerintem ha illegális akkor már nem tudsz hozzájutni a pénzhez,de erről is kérdezd meg az ismerősöd aki rendőr hátha Ő többet tud mondani nálam.
2016. máj. 5. 10:11
 4/14 A kérdező kommentje:
Már sajnos sehogy sem tudok hozzájutni a bennragadt pénzemhez, az oldal és az "üzemeltető" ismeretlen, az illegális külföldi oldalakkal nem tudnak mit kezdeni a rendőrségen sem. Ezért is hoztam létre ezt a kérdést, amire végülis megkaptam a választ, nehogy más is beleessen ebbe a csapdába. A kredites licitáló oldalak MIND ILLEGÁLIS oldalak!!!!!
2016. máj. 5. 14:16
 5/14 anonim ***** válasza:
Legalább így mindenki tudni fogja,hogy nem kéne licitálós oldalaknak bedölni,mert átverik az embert,nem tudom ebben mi a jó nekik,jó,nyílván hasznot húznak belőle,de ilyen áron?Majd visszakapják idővel,meglátod.
2016. máj. 5. 15:55
 6/14 A kérdező kommentje:
Igen, remélem visszakapják!! Nagyon sok ember bedőlt ennek az oldalnak (is) mert nem kevés pénzekért lehetett krediteket "vásárolni". Remélem sokan olvassák ezeket a sorokat és nem hisznek az ilyen oldalaknak!!!!! Köszönöm szépen a válaszaidat és együttérzésedet, nagyon kedves volt Tőled hogy tanácsaiddal próbáltál segíteni.
2016. máj. 6. 08:16
 7/14 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen.Mindenkinek próbálok segíteni,csak van olyan amikor Én sem tudok mit kezdeni az üggyel,sajnos.
2016. máj. 6. 10:05
 8/14 Bodori László válasza:
Írjatok nekik a weboldalon keresztül, műxik az, én már két terméket is megnyertem és a szállítással sem volt gond. Szerintem jó az oldal :)
2016. máj. 16. 21:31
 9/14 A kérdező kommentje:
Az oldal időközben tényleg ismét működik, már játszottam is. De nekem furcsának tűnik hogy 5-6 másodpercnél lenyomom a "licitálok" gombot, és pillanatok alatt kiírja hogy későn érkezett a licit. Már 5-ször jártam így!!!! Ez nem biztos hogy véletlen.....És Te rendben megkaptad a termékeket amiket nyertél? Ez nekem nagyon hihetetlenül hangzik, én majdnem 2300 kreditel játszottam, egy telefonra licitáltam, és mindig így jártam. Pedig ez elég magasnak számít, néztem a statisztikát, 1000 kredit körül már nyerni lehet. (az internetem nem akadozik!!!!) Az ő rendszerükkel lehet a hiba.
2016. máj. 17. 08:24
 10/14 anonim válasza:

Bodri Lászlóhoz

ugyan írja már le mit nyert, mennyi kreditből, akár fényképet is mellékelve... roppantul érdekelne... továbbá, hogy melyik városban lakik... nem nyomozás miatt, csak nem hiszem el ezt az egészet! sértődés ne essék...!

köszi

üdv

2016. máj. 24. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!