Csajok ti hogy döntitek el az erőviszonyokat?
Szerintem arra gondolhatsz, hogy akaratlanul is van az emberek között valami rangsor. Ez sztem lehet kimondott, vagy kimondatlan. A kimondott olyan pl, hogy vannak akikokosabbak, ez előny, vagy aki erősebb, vagy akinek ütősebb poénjai vannak. Csajok között meg olyan (sztem), hogy kinek feszesebb a combja, kinek szebb a körme, stbstb régen nekem ezek jelentették a rangsorolást. De igazi barátságban már nem számit ez, mert ott egyenlőek a felek ilyen szempontból.
De a kérdésedre konkrétan nem tudok válaszolni, mert igy közvetlenül nem kellett eldöntenünk, hogy ki az "erősebb", ez idővel kialault. Vannak nagyon erős személyiségűek, ők állnak a képzeletbeli rangsor elején, velük nem jó vitatkozni, mert úgyis vesztesen kerülsz ki, és vannak a leggyengébbek, akiket lehet szivatni, de mivel emberek vagyunk, nem tesszük. Én ilyesfajta erővisznyokra gondoltam, de szó szerinti erőviszonyfitogtatás az állatoknál meg a kamasz fiúknál van.
Jó értem szerintem egy barátságban idővel ha csak játékosan is de kiderül ki az erősebb,és ezt nem lehet mindig látni. Nézzétek meg ezt a képet.
És mondjátok el a véleményeteket hogy vajon ki az erősebb.
04-07 09:03
Te paraszt! Az tetszene, ha mindenki ilyen puha életképtelen gyökér lenne, mi? Baromira örülhetsz, mert már nagyon közel állunk hozzá!
Ha nem tévedek, akkor a képen Britney és Paris van... Paris nézéséből jól látszik, hogy csak érdekbarátság van köztük, és Britney mosolya sem igazi mosoly. Ha letakarod a száját, és csak a szemét nézed, akkor bánatot látsz. Mind a ketten lefelé néznek, ami bűntudatra utal. Most rájössz, hogy k*rvára nem áll össze a kép, de ha megnézed az öltözködését, akkor láthatod, hogy Britney ruhája jóval kihívóbb. Na és egy másik nő társaságába mikor vesz fel valaki csöcsvillantós rucit? Rossz esetben ha leszb*kus, más esetben pedig ha erősebbnek akarja mutatni magát, mint a vetélytársa.
Tehát a végeredmény: Britney erősebbnek tartja Parist, ami azt jelenti, hogy Britney önbizalomhiányban szenved. Ha a képen csak az arcukra koncentrálsz, akkor látod, hogy Britney szeme árulkodik a bánatról, mert Paris így is tele van önbizalommal. Parisról meg már sz*rt se lehet leolvasni, mert ez a rib*nc mindig így néz... Tehát itt Britney akar erősebb lenni, de Paris marad a ranglétrán.
Tanulság: nem a ruha teszi az embert. Akkor mi? Hát az önbizalom... Íme, bizonyíték, hogy nem mindig a fél tonnás dudák a nyerőek...
Aprópóóó! Hol van Paris jobb keze?! :O
19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!