Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csinaljak? Mi a jo teendo?...

Mit csinaljak? Mi a jo teendo? Beszolas? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Nos iden uj osztalyba mentem, az elejen minden jo volt, mindenkivel kijottem.Egy lannyal joban lettunk majd nehany jonap utan valamiert elkezdett nem beszelni velem. Kibeszelt, pletykalt es elhordott mindennek. Neki tettszet egy srac aki inkabb velem hulyeskedett/piszkalt-ez meg most is van!.Es nem tudom miert van. Az osztalyban ket csapat van. A'menok' -o ide tartozik(fut a tobbiek utan), es a tobbiek-en ide tartozom. Mindenkivel joba lettem lett egy LB-em is akivel sokat vitaztunk-hisztis, tulzottan nem illunk egymashoz-es kicsit felkavartam mindent azzal hogy idejottem. Nem tudom miert fuj ram. Hogy mutassam erosnekes sebezhetetlennek magam?szoljak be neki? Ilyenkor mit kell tenni? Kezd elfajulni ugyanis banto uzenetet is kukdott. Le kene allitani, de nem tom hogy kerlek segitsetek!!SOS.

2016. ápr. 20. 20:57
 1/2 Genious válasza:

Szevasz! xD

A legjobb módszer az, ha nyilvánosan megszégyenited azaz megmondod neki a véleményed a viselkedéséről, hazudozásairól. ÁLLJ A SARKADRA EMBER!

Ha annyira hisztis hisztizzen másnak és ne hordjon le hülyeségeket rólad!

Ez a legjobb módszer! Nekem hihetsz! Igy lettem szinte az egész osztályomban a "meghatározó személy!" Nem kellet sok idő mert én is új voltam de sikerült szinte 1 év alatt átvenni az irányitást!

SOK SIKERT By: Genious

*Bocs a rövid "i" betűért [Angol a billentyűzetem...xD]

2016. ápr. 20. 21:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom!:) Sokat segitettel es megprobalom;)☆
2016. ápr. 21. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!