Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nemsokára elballagok, és egy...

Nemsokára elballagok, és egy nagyon kedves fiúba vagyok szerelmes kb első osztály óta. Mit tegyek hogy kiszeressek belőle?

Figyelt kérdés

Nem viszonozta a fiú az érzelmeim .. a bátyám 19 és mindig azt mondogatja " ugyan te honnan tudnád mi a szerelem" 14 éves vagyok,és lehet hülyén hangzik de belezúgtam

Most hogy "elválnak útjaink"nem tudom mit kezdjek ezzel az egésszel.

Facebookon néha néha beszélgetünk , de élőben levegőnek néz!Volt már hogy aranyosnak nevezett vagy segített valamiben megvédett mások előtt.De egyszer ilyen egyszer olyan van mikor bunkó.

Az utcánkban lakik és szinte minden reggel láttam őt és haza felé is!

Ahova megyek továbbtanulni az nem a városunkban van. Félek hogyha eltelik ez a 8.osztály sosem látom viszont.Nem tudom hogy tudnám kiheverni.Mindig csak ő jár a fejemben...Bárcsak tudná mit érzek mikor meglátom! Persze persze majd az idő segít majd lesz másik,de én vele szeretnék lenni.Már 8 éve nem tudok belőle kiszeretni! Valaki nem tud tanácsot adni?Nagyon jól esne ha segítenétek és értelmes válaszok érkeznének.

2016. ápr. 17. 19:10
 1/2 anonim válasza:
Ha 8 evig nem erdekelte akkor ne stresszeld magad rajta. Te irtad az ido majd segit. Hagyd egy kicsit sodrodni magad az arral szerelem teren. Elobb utobb jon valaki mas hisz meg fiatal vagy. Biztos hallottal mar arról hogy ami nem megy nem kell eroltetni. En 2 evig futottam egy lany utan aki nem vett komolyan s azt hittem o az igazi, aztan nem foglalkoztam mar a dologgal, kihevertem es lam most van egy csodalatos mennyasszonyom.
2016. ápr. 19. 21:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. máj. 5. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!