Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fityma szukulet vagy nem?

Keresek93 kérdése:

Fityma szukulet vagy nem?

Figyelt kérdés
Ezelöt kb kèt honapal meg jelent a fitymám elejèn egy ijen fehèr karika az a fehèr karika mintha ki lenne repedezve ugy nèz ki ès ott valamenyivel kemènyebb is a bör nem fáj nem èrzèkeny ha lankat álapotba vagyok de merev álapotba elèk feszes a bör ès huzodik is ès akor èrzèkeny is szexuælis èletemben is zavar ez által az a feszulö èrzès miat hátra tudom tejesen huzni a bört fityma fèk rendbe nem ormányos soha semmi baja nem volt a pèniszemnek soha ez meg mulni nem akar segicsetek mien gyogyszer lenne rá meg felelö jogyan kezeljem orvoshoz nem akarok elmenni mert szègyelem mitt tegyek segicsetek ami gyogyszer is vèny nèlkul kaphato vagy ecsetelö mitt használjak mitt tegyek? 22 èves vagyok kèrek mindenkit tiszteletel komoly válaszokat adjatok!

2016. ápr. 12. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs mit szégyellni. Ha tényleg van valami bajod, jobb ha orvoshoz fordulsz, DE: Ha eddig nem zavart a szexuális életben, akkor nem érdemes orvoshoz fordulni. Ha jól tudom, ők egyből "belevágnának" a dologba, mert szerintük rosszabb lesz a "megnyújtom-módszertől", gyógyszer feszülő érzésre nem hinném, hogy van. Ha nem akadályoz, akkor meg szerintem nem szűkület.
2016. ápr. 12. 18:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a hejzet hogy nem csak egyszeruen feszul ez a fehèr karika szeru ki repedezès izgat engem mert a bör ott kb ahogy le huzom egy ojan 4 mm körbe veszi ez a fehèr karika ki repedezet bör ès nem is tudom mi ez
2016. ápr. 12. 18:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát ezt meg kéne nézetni, mert az hogy egy ilyen elváltozás kialakult, az azért probléma.
2016. ápr. 14. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!