Fityma letapadas vagy szukulet?!
elozot elrontottam, elirtam sry erte:D nem kamu a kerdes!
mostanaba olvasgatom az oldalt es vhogy eljutottam a fitymaszukuletig es rajottem hogy ez elegge ismeros de nekem ha merev csak akkor nem tudom normalisan hatra huzni de azert mert az 1ik oldalon olyan mintha le lenne tapadva... de viszont a masik oldalon olyan mint amilyennek kellene lennie.
ha elmegyek dokihoz mit csinal? ilyenkor nem kell metelni ugye?!?!
21F
nemkell metélni, neis hagyd h metéljen.
ezt meglehet oldani metélés nélkül is.
felrántja vagy vmi egyéb beavatkozást végez.
de mihamarabb, mert rosszabb is lehet.
Ez a körülmetélős oldal elég szánalmas, vigyázni is kell vele. Nem véletlenül van odaírva, hogy semmilyen felelősséget nem vállalnak...
Mert nem is tudnak.
Ha erős a szűkület, lehet krémezni, plasztikázni, bemetszeni, végső esetben részlegesen metélni... a teljes körülmetélés nagoyn barbár dolog, nekem elég sok bajt okoz az életben, sajnos :(
Menj el urológushoz!
Az lesz, hogy egy kis szerszámmal le fogja fejteni a makkodról a bőrt... fájni fog azt garantálom... viszont a körülmetélést így meg tudod úszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!