Lenne 1 kisebb problémám a péniszemel: attól tartok fityma szukulet lehet, de nem biztos, a lényeg az, hogy nem tudom felhúzni a bőrt. Ez problémát jelent? (a fitymám nem szűkült)
Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 01:43
1/25 anonim válasza:
Magyarul nem tudod hátrahúzni a makk mögé a fitymádat... ez bizony fitymaszűkület.
2/25 Paulik Áron válasza:
Nekem is volt ilyen kb 16 évesen, aztán elkezdtem időnként maszturbálni, és mára nincs semmi baja. Eleinte próbálkozz zuhanyzásnál, szép fokozatosan, ne fájjon nagyon.
3/25 anonim válasza:
Valószínűleg fitymaszűkületed van!
Ha csak merev állapotban nem megy, akkor relatív szűkületed van.
Ha lankadtan sem megy, azt abszolút fitymaszűkületnek hívják.
De ha mégsem szűkület, lehet, hogy a fitymaféked rövid.
Mindegyiket kezelni kell, mert a szűkület miatt nehezebb lehet a tisztálkodás, később a nemi életben is akadályozhat, a fitymafék pedig a nemi élet során elszakadhat. Érdemes lenne megnézetni orvossal!
5/25 A kérdező kommentje:
Életkorom nem fontos, de ha igen 10-15 között. A probléma 1 éve jelenkezett.
2014. jan. 5. 02:19
6/25 anonim válasza:
Annyiból fontos a korod, hogy esetleg változhat-e még a helyzet...
7/25 anonim válasza:
Ha egy éve jelentkezett kb., akkor nem veleszületett szűkületről van szó (Ez ebben a korban már nem is jellemző). Tehát magától ez már nem fog helyrejönni. Szüleiddel beszéltél már erről?
8/25 anonim válasza:
Adhatnál picit pontosabb leírást is akkor már.
— Volt valaha olyan, hogy hátra tudtad húzni? Lankadtan mennyire ment hátra 1 éve, és mennyire ment hátra mereven?
— Mi most pontosan a helyzet? Most mennyire megy hátra lankadtan és mennyire megy hátra mereven?
9/25 anonim válasza:
"Életkorom nem fontos, de ha igen 10-15 között" - hát vazze, azt sem tudod hány éves vagy :(
10/25 anonim válasza:
A másik meg: "fitymaszűkületem van, de a fitymám nem szűkült" - idiót....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!