Ez baj? Túl fiatalnak nézek ki
Nagyon zavaró. 21 éves vagyok, de mindenki 16-17 évesnek néz. Igaz, cigizni nem cigizek, piázni se szoktam. De, ha veszek is mindenhol elkérik a személyit. De ez még kisebb gond. A velem korabeli csajokkal vagy esetleg 1-3 évvel idősebb csajokkal még összejönni se tudnék szerintem. Így például alig kapok munkát is ami felelősség teljesebb lenne. Pedig nem vagyok egy link alak. Gondolom ezt a szüleimtől örököltem. Őket is néha 10 évvel fiatalabbnak nézik. Veletek volt ilyen?
21/f
Ne törődj ezzel!
Engem is mindíg fiatalabbnak néznek. Általában 23-nak, vagy 25-nek, pedig már 29 vagyok.
Azért az elég kellemetlen amikor megkérdezik, hogy tanulok-e még, vagy már dolgozom, mert miután elmondom, hogy mennyi idős vagyok, és, hogy 2000-ben kezdtem el dolgozni, mindíg megdöbbennek.
nekem is mindenhol elkérik a személyimet, de nem zavar. pár év múlva jól fog még ez jönni :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!