Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez baj? Túl fiatalnak nézek ki

Ez baj? Túl fiatalnak nézek ki

Figyelt kérdés

Nagyon zavaró. 21 éves vagyok, de mindenki 16-17 évesnek néz. Igaz, cigizni nem cigizek, piázni se szoktam. De, ha veszek is mindenhol elkérik a személyit. De ez még kisebb gond. A velem korabeli csajokkal vagy esetleg 1-3 évvel idősebb csajokkal még összejönni se tudnék szerintem. Így például alig kapok munkát is ami felelősség teljesebb lenne. Pedig nem vagyok egy link alak. Gondolom ezt a szüleimtől örököltem. Őket is néha 10 évvel fiatalabbnak nézik. Veletek volt ilyen?

21/f

2010. ápr. 4. 03:22
 1/9 A kérdező kommentje:
Vagy ezzel mit lehet kezdeni?
2010. ápr. 4. 03:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Na engem meg 19 éves csaj létemre néznek még sörvásárlásnál is 16-17-nek :D Majd fogok ennek örülni 10 év múlva. Amúgy a pár napos borosta tud öregíteni a srácokon, azt próbáltad már? :)
2010. ápr. 4. 03:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Hat... ha nolne rendesen :D Ilyen "korokbe" nol. Szal, nem valami faszan nez ki ha meghagyom.
2010. ápr. 4. 03:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát akkor majd 10 év múlva visszatérünk erre, hogy mennyire zavar minket, oké? :D
2010. ápr. 4. 03:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Egy év múlva már csak nevetni fogsz az egészen. :o)
2010. ápr. 4. 06:26
 6/9 anonim ***** válasza:

Ne törődj ezzel!

Engem is mindíg fiatalabbnak néznek. Általában 23-nak, vagy 25-nek, pedig már 29 vagyok.

Azért az elég kellemetlen amikor megkérdezik, hogy tanulok-e még, vagy már dolgozom, mert miután elmondom, hogy mennyi idős vagyok, és, hogy 2000-ben kezdtem el dolgozni, mindíg megdöbbennek.

2010. ápr. 4. 09:18
 7/9 Bandeee ***** válasza:
Nemtudom, nekem asszem segített a szakáll, 18 éves létemre mindenki 23-24nek néz.
2010. ápr. 4. 10:11
 8/9 anonim ***** válasza:

nekem is mindenhol elkérik a személyimet, de nem zavar. pár év múlva jól fog még ez jönni :)

21/L

2010. ápr. 4. 18:16
 9/9 anonim válasza:
en meg 25 evesen nezek ki 17nek ,amugy mindig letagadom a koromat
2011. jan. 15. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!