Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A barátnőm teljese...

Mit tegyek? A barátnőm teljesen megváltozott.

Figyelt kérdés
a bnőm 14. (amugy szőke :P)Mostanában nagyon hülye dolgokat csinál, és nagyon beképzelt lett, amint 14 lett. Azt hiszi, hogy olyan marha szép, és folyton azt mondja, hogy belé minden fiú szerelmes... (pedig nem szép a csaj :/) A neten és a baráti társoságban nagy szája van, de ha idegen emberek közé keveredik, akkor zavarba jön, és egy kis betoji nyuszi lesz belőle. ha órán a tanár belekérdez a felelésébe, akkor zavarba jön, és nem tudja folytatni. Már nagyon idegesít. mániája az, hogy folyton a wc-re kell menni, pedig csak megnézi magát a tükörben (kb egy mp-re odahajol) és ezt minden szünetben. már nagyon idegesítő! és még az is nagyon zavar, hogy amikor a tanár diktál egy szöveget, akkor én kapkodok, hogy le tudjam írni, a bnőm pedig szépen komótosan írja, és elveszi a füzetem, és lemásolja. amugy meg szó nélkül elveszi a tolltartómat, és kivesz belőle cuccokat. mit tegyek? (persze nem akarom otthagyni ) menjek el másik baráti társaságba? (abból van bőven :D)
2010. ápr. 2. 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Háát igen velem is ezvan. Beképzelt kis libák tudnak leni egyszer kedvesek, máskor meg tök szenyók. Tudatosítsd benne hogy nem túl szép vagy csak tegyél úgy mint ő!
2010. ápr. 2. 21:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem szép és? Legalább neki van önbizalma, nem úgy mint a legtöbb lánynak! meg hát tudod van egy olyan, amit személyiségnek hívnak. Én is ugyanilyen vagyok (bár én a hallássérülésem miatt nem merek idegenek között villogni) Felelésnél egy k×rva normális :D. Miért nem beszélsz vele? Hiszem a bnőd...nem? Írj csúnyán, csak egy tollat és egy ceruzát vigyél. Ha a tükörbe pillant te is tegyed azt, de te ne csak 1 mp-re. Jó barátnő lehetsz ha csak úgy otthagyod... vannak neki is érzései amúgy...
2010. ápr. 2. 22:26
 3/3 A kérdező kommentje:

értem én, de már próbáltam vele beszélni, és utána 2 napig nem szólt hozzám :/

és persze, hogy nem szeretném otthagyni!!! régóta ismerjük egymást...

ja és nem akarok olyan lenni mint ő :P

2010. ápr. 3. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!