Mit tegyek? A barátnőm teljesen megváltozott.
Figyelt kérdés
a bnőm 14. (amugy szőke :P)Mostanában nagyon hülye dolgokat csinál, és nagyon beképzelt lett, amint 14 lett. Azt hiszi, hogy olyan marha szép, és folyton azt mondja, hogy belé minden fiú szerelmes... (pedig nem szép a csaj :/) A neten és a baráti társoságban nagy szája van, de ha idegen emberek közé keveredik, akkor zavarba jön, és egy kis betoji nyuszi lesz belőle. ha órán a tanár belekérdez a felelésébe, akkor zavarba jön, és nem tudja folytatni. Már nagyon idegesít. mániája az, hogy folyton a wc-re kell menni, pedig csak megnézi magát a tükörben (kb egy mp-re odahajol) és ezt minden szünetben. már nagyon idegesítő! és még az is nagyon zavar, hogy amikor a tanár diktál egy szöveget, akkor én kapkodok, hogy le tudjam írni, a bnőm pedig szépen komótosan írja, és elveszi a füzetem, és lemásolja. amugy meg szó nélkül elveszi a tolltartómat, és kivesz belőle cuccokat. mit tegyek? (persze nem akarom otthagyni ) menjek el másik baráti társaságba? (abból van bőven :D)2010. ápr. 2. 20:47
1/3 anonim válasza:
Háát igen velem is ezvan. Beképzelt kis libák tudnak leni egyszer kedvesek, máskor meg tök szenyók. Tudatosítsd benne hogy nem túl szép vagy csak tegyél úgy mint ő!
2/3 anonim válasza:
Nem szép és? Legalább neki van önbizalma, nem úgy mint a legtöbb lánynak! meg hát tudod van egy olyan, amit személyiségnek hívnak. Én is ugyanilyen vagyok (bár én a hallássérülésem miatt nem merek idegenek között villogni) Felelésnél egy k×rva normális :D. Miért nem beszélsz vele? Hiszem a bnőd...nem? Írj csúnyán, csak egy tollat és egy ceruzát vigyél. Ha a tükörbe pillant te is tegyed azt, de te ne csak 1 mp-re. Jó barátnő lehetsz ha csak úgy otthagyod... vannak neki is érzései amúgy...
3/3 A kérdező kommentje:
értem én, de már próbáltam vele beszélni, és utána 2 napig nem szólt hozzám :/
és persze, hogy nem szeretném otthagyni!!! régóta ismerjük egymást...
ja és nem akarok olyan lenni mint ő :P
2010. ápr. 3. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!