Most kezdem a városi jogsit de a rutin hogy lesz?
Először kimész a tanpályára és ott fogsz vezetni. Ha az autó kezelése és a parkolás bóják közé már megy, akkor kimentek a városba és ott fogsz vezetni, illetve a későbbiek folyamán vizsgát tenni. Persze aki tud vezetni, illetve tudja az autót kezelni, vagy aki hamar megtanulja, több ideje lesz a városban vezetni, szokni a forgalmat.
A rutinvizsgát törölték csak el, a pályán ettől ugyanúgy vezetni fogsz. Csak most nem vizsgához, hanem az oktató ítélőképességére bízzák a városi vezetésre való alkalmasságot.
A fizetés 10 óránként történik. Az utolsó drágább, ott megveszel 10 órát, a vizsgadíjat, plusz 1 órát, ami a vizsga időtartama. Legalábbis az én autósiskolámnál így volt.
Az első órán rutinpályán vezettem, elindulás, váltás, aztán parkolás és visszafelé a találkozási helyre már én vezettem a városban. A következő órán újra kimentünk, megcsináltam az összes parkolást, aztán a városban vezettem le a hátralévő órákat. Tehát az első órákon az autó vezetését fogod gyakorolni, illetve hogy érezd a kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!