Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek jo megoldás lenne...

Szerintetek jo megoldás lenne ha őngyilkos lennék?

Figyelt kérdés
Haza jövök a sulibol eszembe jut hogy nincsenek barátaim igy hát szombaton és vasárnap nem csinálok semmit csak filmeket nézek! Nincsenek álmaim amikért küzdthetnék... Nem vagyok valami szép,okos ember azaz 3 vagyok. Nem tudok beszélgetni az emberekel ha meg megprobálom akkor meg dadogok. Depresszios is vagyok mert nem tudok komunikálni.
2016. márc. 4. 11:17
 1/2 MrPifta ***** válasza:
rengetegszer mondtuk már, az öngyilkosság soha nem megoldás, mert csak elveszed az esélyt, hogy valaha megváltozzon a helyzet.
2016. márc. 4. 12:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne legyél öngyilkos!:( Hány éves vagy? Szerintem találj valami hobbit, amivel elfoglalod magad, az talán segít. Meg hát nem tudom...Szeretnék segíteni, de nem tudok egy hülye tanácsot se adni. Csak ne legyél öngyilkos, az elsőnek igaza van, valamikor úgyis változni fog!
2016. márc. 4. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!