Rubik kockát szeretnék venni 3x3x3asat Versenykockát 2kezesre és 1kezeset is külön külön?
Bocsi, hogy úgy írok, hogy nem értek a témához, de:
Most komolyan, mi a különbség a kettő meg az egykezes Rubik kocka között? Az egykezeset egy kézzel is ki lehet rakni?
Szevasz. Én OH-hoz GuanLongot javaslom. 2 kézhez pedig javaslom ezek közül valamelyiket: Moyu Aolong, Moyu Weilong, Moyu Tanglong (én jelenleg ezt hasznánom, de több, mint másfél évig Aolong V2-m volt), Gans357, QY Mofangge.
Rengeteg helyről lehet rendelni, pl:
www.aliexpress.com (én pl legtöbbször innen rendeltem)
www.lightake.com
www.cubezz.com
www.speedcubeshop.com
www.zcube.hk
www.thecubicle.us
www.icubemart.com
De javaslom előtte, hogy kukkants be ebbe a csoportba, hátha találsz használtam valami jót (én használtan vettem első két 3x3as kockám):
Illetve ha további kérdéseid lennének, csatlakozz Facebookon a "Rubik-kocka segítségnyújtás" csoporthoz, ott kicsit célzottabban teheted fel kérdéseid hozzáértő embereknek, és nem kapsz olyan válaszokat, mint amit pl az első írt :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!