Valakinek sikerült már így visszaállítani a Microsoft fiókját?
Figyelt kérdés
Hali! Szóval, nekem van egy micorosoft accountom, ami valamilyen "gyanús" oknál fogva le lett tiltva. Sajnos az emial címem ehhez a fiókhoz nem volt meg. Sőt a fiókról is kezdtem elfeledkezni. Kitöltöttem egy űrlapot, amit adott az oldal, hitelkártya adatok (név, utolsó számjegy), xbox adatok, fiók adatok. Tudom, hogy minden helyes, viszont mindig ugyanúgy nem bírja felismerni, hogy én vagyok. A Microsoft support oldala teljesen átláthatatlan, nincs is fióktámogatás. Valaki járt már így, nem nagyn tudom mit tegyek. Igazából pár játék miatt jó lenne ha meglenne. Köszönöm a válaszokat!ma 18:02
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!