Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Be lehet így tenni anonim...

Be lehet így tenni anonim bejelentést a rendőrségen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy "ismerősöm", (akit sajnos megismertem egy buliban) ismerőse drogkereskedő. Ezt onnan tudom, hogy az elsőnek megismert ismerős mondta. Soha semmin nem kapta rajta és semmi bizonyítékom sincsen, de ezt ők így maguk között így, nyíltan kezelik.

Ezt a második ismerőst be lehet jelenteni a rendőrségnek, így hogy konkrét érintett/bizonyítékkal rendelkező nem vagyok névtelenül?

febr. 3. 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:
TELEFONTANÚ fülkéből!
febr. 3. 19:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Csak még esetleg nehogy visszanyaljon a fagyi, hogy rágalmazási per legyen belőle.

Ha semmi konkrétumot nem tudsz kicsit necces úgy a dolog. Meg van akinek van kontaktja is. Kimennek hozzá házhoz akár 20szor is és semmit nem találnak, pedig nyílt titok, hogy bizniszel.

febr. 3. 20:04
 3/5 anonim válasza:

(3) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha

a) a hamis vád alapján a vádlottat elítélik,

b) a hamis vád olyan bűncselekményre vonatkozik, amelynek elkövetőjét a törvény életfogytig tartó szabadságvesztéssel is fenyegeti.

febr. 3. 20:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Be, de sokmindent nem tudnak kezdeni vele bizonyíték nélkül.
febr. 3. 20:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem munkatarsam fuvet termesztett meg szivott
febr. 4. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!