Ha a népegészségügynél jelentettem egy esetet, és ki is mennek az adott étterembe/ óvodába, akkor tudni fogja az étterem, óvoda hogy ki tett bejelentést?
Nem tudhatják, de sejthetik. Pl. feltételezhetik, hogy a feljelentő azon az eseményen ott volt, hogy valószínűleg az egyik óvodába járó gyerek szülője.
Bár miután elolvasták ezt a kérdést, biztosan tudják ki volt az.
Én is sok mindent sejthetek, vagy gondolhatok.
Mondjuk én se értem, miért az ovihoz mennek ki, miért nem az pizzériához. Bár az is eszembe jutott,hogy a pizzéri tudja,hogy melyik ovi kérte a kaját,esetleg ezzel akarnak takarózni
"Én is sok mindent sejthetek, vagy gondolhatok."
Akkor az említett dajka jól sejti, jól gondolja.
Azt gondolom, hogy a pizzériához is ki fognak menni, (vagy talán már voltak is, csak a pizzéria azzal is védekezhet, hogy ki tudja mi van az óvoda tálalókonyháján) és ezért az óvodában nézhettek szét, hogy ott milyenek a higiéniás körülmények, mivel ha jól értettem a helyzetet, a gyerekek az óvodában fogyasztották el a pizzát.
Az meg egyértelmű, amit a 7-es hozzászóló írt, hogy sejthetik, hogy az egyik óvodába járó gyerek szülője tehetett bejelentést. És ha a dajka neked írt, akkor el tudom képzelni, hogy nem hagytad szó nélkül az esetet. (Ami érthető is, adott helyzetben én sem hagytam volna.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!