Ha a népegészségügynél jelentettem egy esetet, és ki is mennek az adott étterembe/ óvodába, akkor tudni fogja az étterem, óvoda hogy ki tett bejelentést?
Bocsánat, a gyerekek nem az óvodában fogyasztották el a pizzát. De az óvodába szállították? vagy az esemény színhelyére?
Mert akkor is mondhatták a pizzériában, hogy az óvodából vihettek ki szalvétát, stb, szóval valahogy próbálják az óvodára kenni.
Sziasztok!
Nem az óvodában ették,hanem a Duna parton. Aznap nem is voltak a gyerekek az óvodában. Szóval nekem nem az ovival van bajom,hanem hanem a pizza kinggel. Ezért nem is értem, miért mennek az óvodába. Mert a Nébihnek feketén fehéren leírtam,hogy mi volt,hol és mit ettünk. És abban nem írtam egy szóval sem,hogy az oviban volt a buli.
#12 Az nem jutott eszedbe, hogy a többi szülő is hasonlóan hozzád bejelentést tett a rosszullét után?
Simán lehetséges, hogy a sok gyerek között volt még pár olyan szülő aki írt nekik, és volt aki nem jól írta meg, hanem azt írta, hogy az óvodában ettek valami rosszat - vagy nem volt egyértelmű.
Az étteremből nyilván nem fognak téged kérdezgetni, hogy te jelentetted-e be őket, az óvodából meg lehet körbekérdeztek mindenkit akiről feltételezték, hogy volt annyi kiállása és megtette a bejelentést - ahogy kellett volna mindenkinek.
Ahogy te most nem tudod másokról, hogy bármit is jelentettek volna, éppen úgy mások sem fogják ezt rólad tudni ha nem mondod el nekik te magad.
Köszönöm szépen a válaszokat! Még 1 szülő tökös, aki esetleg bejelentette. Illetve egyes háziorvosok kérdezték,hogy melyik oviba jártak a gyerekek.
Ha tudnám,hogy nem bánnak majd máshogy a lányommal, akkor nem érdekelne,hogy ki mit gondol. De neki ennél több rosszat nem szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!