Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak? [ (Kezdeményezh...

Mit csináljak? [ (Kezdeményezhet egy lány? Hogyan? ) ]

Figyelt kérdés

Van az osztályunkban egy srác, aki nagyon tetszik nekem. Még nem ismerem annyira, csak 2 éve vagyunk oszt. társak. Az a baj, hogy ő "más társaságban" van mint én, szóval nem is szoktunk beszélgetni, csak köszönünk. De észrevettem, hogy órán szokott nézni... lehet, hogy nem mer kezdeményezni. Kezdeményezhetek egy lány(vagyis én)? És hogyan, hogyha nem beszélünk? Az azért kicsit feltűnő lenne, ha csak úgy odamennék szünetben hozzá, és elkezdenék a barátai előtt flörtölni vele... Mi a tippetek?

[bocs,ha rossz kategóriába írtam]

2010. márc. 30. 20:47
 1/8 anonim válasza:
Egyértelműen igen.MSN-en próbálj vele ismerkedni ha külön társaságban vagytok, vagy keress olyan alkalmat amikor "feltűnés" nélkül Vele lehetsz.Próbálj Vele 2-esben lenni pl: együtt mentek haza.Keress alkalmat, hogy beszélhess Vele és ha egyértelmű jeleket ad - bár az mindenkinél más - akkor hajrá.Vagy fejest ugrasz az egészbe és nyíltan elmondod Neki mit érzel - veszteni nem veszthetsz nem vagytok közeli haverok, nem lesz kínos - Nekem bejött (: 15/F
2010. márc. 30. 20:57
 2/8 anonim válasza:

Énis hasonló helyzetben voltam,de én felvettem msnre,és ott kezdtünk el beszélgetni,suliban persze nem,idővel mondta hogy menjünk ki délutánonként,és tökjóba lettünk.^^

Ja,és persze merj kezdeményezni,és próbálj infókat szerezni innen onnan hogy tetszik e neki valaki vagy ilyesmi..

2010. márc. 30. 20:58
 3/8 A kérdező kommentje:
értem, köszi :)
2010. márc. 31. 15:41
 4/8 anonim ***** válasza:
IGEN, IGEN, IGEN kezdeményezz! Én fiú vagyok és imádnám ha 1 csaj kezdeményezne, de ez soha nem fog megtörténni. :(
2010. ápr. 1. 19:22
 5/8 A kérdező kommentje:
csak az a baj, hogy az a fiú úgy láttam nem szereti ha egy csaj nagyon nyomul. szóval ha pl. fel venném msn-re és dumálnánk, az nyomulós? úgy tennék, mintha csak barátkozni akarnék...
2010. ápr. 1. 19:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is így kezdtem, felvettem MSN-re, elkezdtem vele barátkozni, aztán kiderült, hogy ő is szeret és HappyEnd =)

Csak arra figyelj, hogy ha nem ismer meg egyből, akkor az kicsit gáz tud lenni.

El tudd magyarázni neki hogy ki vagy.

2010. ápr. 1. 20:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Jah bocs most látom hogy osztálytársak vagytok :)

Bocsesz

2010. ápr. 1. 20:04
 8/8 A kérdező kommentje:
=)
2010. ápr. 1. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!