Segítség! Negyedik egyesemet kaptam! Elmondjam? Bövebben lent.
Figyelt kérdés
Nyolcadikas vagyok és ez a második félév maga a pokol. Először házi feladatért kaptam 1-est, utána még egyet, ez angolból volt. Előző héten kaptam mégegy egyest, de töriből. Most kaptam fizikából dolgozatra, de tanultam rá, könyvtárba voltam, elméletet tanultam, erre rajzolni kellett. Karó lett, de hiányoztam ezért ellenőrzöbe nem írta be, csak naplóba. Nem akarom megmondani, mert eddigis nagyon nagy balhék voltak belőle. Kitünő voltam 8 éven keresztül :( Barátnőm szerint csak év végén mondjam el, vagy el se mondjam, mert ugy sem lehetek kitünő, mindenből 3-asom van, nem veszi észre..:/ Segítsetek :(2010. márc. 30. 17:40
1/6 anonim válasza:
Vagyis nem 1 tantárgyból kaptad mind a 4egyest? Ja és 8. második félév már egyáltalán nem számít bele a felvételibe, szóval nem kell beijedni
2/6 anonim válasza:
Szrintem mondd el. Persze a szüleidet te ismered, de azén szüleim csk akkr lesznek mérgesek, ha nem mondom el nekik. ( én is nyolcadikos vagyok, még hatodikban volt hat egyesem egymás után németből, mind múltidőre, és rosszabb volt h anya mástl tudta meg... (mondjuk nem volt neéz dolga, mert ott tanít a sulian, és azért hat eyes... elég feltűnően nem stimmelt velem valami :D én akkor év végén négyes voltam németből)
3/6 anonim válasza:
A második félév már tényleg nem lényeg 8.-ban, amikor már felvettek a kívánt gimnáziumba/szakközépiskolába. De lényeg a lényeg : azért ne bukj meg :)
4/6 anonim válasza:
Ne hogy el mond már!
Nem lesz semmi bajod,ha figyelsz,hogy évvégére kijavítsd,én tavaly 9.-es voltam és az elejétől kezdve rengeteg egyesem volt,pedig 4,8 átlaggal mentem a középsuliba,de évvégén így is megvolt a 3,1-es átlagom!
Tudom sokat rontottam,de anyu mondta,hogy nem várja el,hogy kitűnő legyek,de a kettes átlagnak se örülne.Mondjuk azt nem tudom,milyenek a te szüleid.
De télleg ne mondd el,majd kijavítod!
5/6 anonim válasza:
Ha nem buksz meg semmiből, akkor semmi bajod nem lehet a dologból, hiszen a 8. év végi bizonyítványod már nem számít a továbbtanuláshoz.
6/6 anonim válasza:
teljesen mindegy, h elmondod-e, már nem számít bele továbbtanulásba. majd középsuliba tanulsz, ha akarsz:D de ott is 9-ediket meoldod általános anyagaiból, 10-11, nehezebb lesz majd, nah akkor elég lesz tanulnod:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!