Elmondjam a szüleimnek vagy sem? Vélemény?
Egyszer egyedül mentem az úton (senki sem volt ott rajtam kívül) és pont két utca (pontosabban egy főutca és egy folytatás nélküli mellékutca)sarkán álltam, mert át akartam menni az út másik felére és megláttam a kocsit, tehát leálltam.... egyszerre lelassított a kocsi és én azt hittem hogy a fekvőrendőr (volt ott 1) miatt lassított, hát nem gondoltam semmit... 2 mp múlva még jobban lelassított és én azt hittem, hgoy kanyarodni akart.... és mire hozzám(ahol álltam) ért, ott már megállt... ezért először azt hittem, hogy nem tudja, hogy vmi hol van (mert elég nehezen lehet ott tájékozódni), ezért állt meg megkérdezni, és én csak úgy bámultam rá... csak kb 5 mp múlva vettem észre, hgoy z emberke flashing-elős és erre elfordítottam élesen a fejem és elindultam a másik irányba. a kocsi meg továbbment... nem volt semmi bajom, semmi más, csak féltem utána....utána nagyon durván reszkettem......
ezt már vagy 3 hónapja történt, de még nem mondtam el a szüleimnek, csak 2 barátnőmnek.... és nem tudom, hogy elmondjam-e, mert végülis anya nem nagyon szokta engedni, hogy egyedül mászkáljunk a tudta nélkül és ez pont az az eset volt. Eddig is annyira féltett, hogy az már szinte lehetetlen... nem engedi, hogy kilépjek az iskolából egyedül (8.kerületben van az iskolám, de Budán lakom)... sehova sem mehetek egyedül... tényleg sehova....
Előre is köszönöm! 14/L
csak 1 ember volt, kb 30-40 éves lehetett, de nehéz volt megállapítani a korát, mert nagyon dagadt volt és nekik ált nem tudom nézésre megállapítani a korát...
egyébként hiába jelentenék föl a szüleim, mert nagyon kevére emlékszem.... még pár mp az eset után emlékeztem, de aztán a félelem megszállta az agyamat és nem emlékszem sok részletre.... csak pl arra hogy kb milyen volt a kocsija, milyen volt nagyjából az ember (az arcára nememlékszem, még egy pici részlet sem) és én hülye, még a rendszámot is megnéztem, de elfelejtettem.......
denem tudom, hogy elmondjam-e, mert nagyon félt engem az anyám és lehet hogy legalább 1 hónapig nem fog tudni aludni (pedig nem is vagyok egyke!) a rettegéstől meg mindentől el fog tiltani..... csak miatta félek, mert ő nagyon félt és félek, hogy túlaggódja magát....
de azért köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!