Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Másnál is van ilyen vissza...

Másnál is van ilyen vissza vágyódás a multba?

Figyelt kérdés

Hallgatom itt a régi slágerekt és eszembe jutnak emlékek amit átéltem, mintha csak tegnap lett volna holott már 15 éve. :( hu de honvágyam van. Édesapámat is elvesztettem akkoriban, és oooolyan jó lenne ujra vele lenni bezsélni :(

áh.. egyszerűen olyan vissza vágyódás van bennem most. ujra szeretném élni... van Nálatok is ilyen ?

pl most ezt hallgatom:

https://www.youtube.com/watch?v=cGLeR65sBxc&feature=iv&src_v..

2016. febr. 8. 05:25
 1/3 anonim válasza:

Elég sokszor, de nekem csak 4-5 évre korlátozodik ez a visszavágyodás, amikor még minden jobb volt...

Én is átestem ezen, amin Te.

2016. febr. 8. 05:57
 2/3 anonim ***** válasza:

mintha magamat olvasnám kábé :D

Igen nálam is előfordul, hogy meghallok egy számot és eszembe jutnak a régi dolgok

Nemtudom ez mennyire egészséges, mentálisan ringatnia a múltban az embernek nem szabad túl sokat saját magát

A múlt elmúlt megváltoztatathatlanul a jelenben kell élni és a jövőre tervezni

33/F

2016. febr. 8. 06:37
 3/3 anonim válasza:
Én jelenleg ezt élem át. 17 éves férfi vagyok és R.ndkívül hiányzik a múlt. A családi összejövetelek, az elhunyt szeretteim. Remélem abbamaradt valamikor.
2020. aug. 21. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!