Hogyan zárjak le végleg egy kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Lassan 1 hete hogy 2 hónap után szakítottunk a barátommal. Aznap este folyamatosan sírtam. Egy pár napja próbáltam úgy tenni a suliban mint ha nem ismernénk egymást. Nem szóltunk egymáshoz köszönésen kívül. Folyton fiúkkal foglalkoztam, és akkor teljesen el tudtam felejteni, teljesen ki tudtam kapcsolódni, folyton mosolyogtam egesz egyszerűen jol ereztem magam nélküle. Ma pedig rájöttem hogy akár mennyire szeretném nem tudok másra gondolni. Folyton eszembe jutnak azok a csodás pillanatok es rám tör a sírás. Rájöttem hogy nem vagyok kész végleg elengedni és lezárni a kapcsolatot. Valaki segítsen! Mit csináljak?2016. febr. 6. 20:37
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!