Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi lesz a végkifejlet?

Mi lesz a végkifejlet?

Figyelt kérdés
Az a gond (vagyis én csak részben érzem annak), hogy gonosz vagyok, és élvezem. Kielemzek mindenkit és a fejéhez vágom a száraz igazságot, ha tévedek nem érdekel. Minden vallást kigúnyolok, elmondom, hogy szerintem miért baromság, mindenre rácáfolok. A haverjaimat kihasználom, nem köszönök, szerintem az emberiség túl van értékelve. Ha hasonlíthatnám magam valakihez talán Dr.House lenne az, bár annyira okos azért nem vagyok. Úgy érzem magam mintha már 100éves lennék és utálok mindenkit, a jó csajok is csak addig jók, amíg nézem őket, amikor beszélni kell már idegesítőek. Soha nem volt ezek a tulajdonságok miatt barátnőm, de néha rám tör ez a "mégis jó lenne" érzés. Ezt amit ide leírtam élőben soha nem mondanám senkinek, ott mindig hasonlatokkal, sértegetésekkel és terelésekkel jövök. Mosolyogni már lassan fáj. És a slussz poén itt a végén: 16/F
2010. márc. 29. 15:22
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik ismét elfelejtettél visszajönni. Talán majd egyszer visszatalálsz és elmondod, hogy milyen címre gondoltál, addig gombfocizok.
2010. ápr. 2. 21:02
 22/30 A kérdező kommentje:
Amúgy az e-mailom nem valós cím, tehát ha oda küldtél valamit az elveszett valahol az örökkévalóságban. De nem baj, bizonyára már elfelejtetted ezt a kérdést, ez eléggé kiszámítható volt. Szerintem szemüveges vagy, de nem vagyok benne biztos. És ezt is csak azért írtam most, hogy a Megválaszoltjaidnál előre ugorjon ez a kérdés és megnézd, mert különben elfelejted, te kis szeleburdi.
2010. ápr. 3. 18:12
 23/30 anonim ***** válasza:

Istenem de bolond vagy:D:D:D:D

NEMFELEJTETTEM EL -.-":D:D:D:D

egyszerüen csak nem minden nap nézek fel ide..:S:D:D:D:D

De ittvagyok:D:D:D:D:D:D:D

Nyugiiiiiiiivan:D felőlem ház számot is mondhatsz:P:D:D:D:):D

nem küldtem az emailodra semmit:)

te viszont küldhetsz az enyémre...az elérhetőségedet:D csak ird oda hogy TE VAGY:D:D:D:D

2010. ápr. 4. 14:36
 24/30 anonim ***** válasza:
Cööhhhh...és még én vagyok szemüveges..meg én nem válaszolok mi?:D:D:D te nem vagy hajlando rá...Jólvan...(sértödösfej) :D
2010. ápr. 4. 18:18
 25/30 anonim ***** válasza:
Nah jó csak vicc:D:P:D:D:D:D ez az msn címed?:D amit küldtél:D amugy gondoltam hoyg eszt fogod kiirni:P:D
2010. ápr. 4. 18:19
 26/30 anonim ***** válasza:
felvettelek^^:D
2010. ápr. 4. 18:24
 27/30 A kérdező kommentje:
ok, remélem nem derül ki, hogy egy 38éves pedofil vagy
2010. ápr. 4. 18:31
 28/30 anonim ***** válasza:
De az vagyok:$:$ baj?:O:D
2010. ápr. 5. 23:08
 29/30 anonim ***** válasza:
amúgy hogy mi lesz a végkifejlet...erre látod én is kíváncsi vagyok;)
2010. ápr. 8. 22:57
 30/30 A kérdező kommentje:
:)
2010. ápr. 9. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!