Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi lesz a végkifejlet?

Mi lesz a végkifejlet?

Figyelt kérdés
Az a gond (vagyis én csak részben érzem annak), hogy gonosz vagyok, és élvezem. Kielemzek mindenkit és a fejéhez vágom a száraz igazságot, ha tévedek nem érdekel. Minden vallást kigúnyolok, elmondom, hogy szerintem miért baromság, mindenre rácáfolok. A haverjaimat kihasználom, nem köszönök, szerintem az emberiség túl van értékelve. Ha hasonlíthatnám magam valakihez talán Dr.House lenne az, bár annyira okos azért nem vagyok. Úgy érzem magam mintha már 100éves lennék és utálok mindenkit, a jó csajok is csak addig jók, amíg nézem őket, amikor beszélni kell már idegesítőek. Soha nem volt ezek a tulajdonságok miatt barátnőm, de néha rám tör ez a "mégis jó lenne" érzés. Ezt amit ide leírtam élőben soha nem mondanám senkinek, ott mindig hasonlatokkal, sértegetésekkel és terelésekkel jövök. Mosolyogni már lassan fáj. És a slussz poén itt a végén: 16/F
2010. márc. 29. 15:22
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

Hasonlítok rád. Imádom nézni a többiek arckifejezését amikor belemondom a "fájó" igazságot a szemükbe.

Nem szeretem az embereket. Vannak barátaim,de ők is csak azért,mert néha jó,hogy valaki törődik velem, mégha én ezt nem is viszonzom. Szeretnék veled beszélgetni,mert örülök,hogy ezekszerint nem csak én vagyok ilyen. Ha nem bánod elküldhetnéd az msn-ed emailben. :)

L/15 (!)

2010. márc. 29. 15:30
 2/30 A kérdező kommentje:
Elküldtem te kis cuki :)
2010. márc. 29. 17:24
 3/30 A kérdező kommentje:
Várom még a kommenteket.
2010. márc. 31. 15:31
 4/30 anonim ***** válasza:

Hááááááááááááááát...sztem látogass meg egy pszichológust*.* x"D

Ez nagyon beteges..:D:D:D Szerintem:D

Én is őszinte vagyok,nekem is ami a szívemen az a számon!Ezzel egyet értek..én viszont ha tévedek,nem úgy van ahogy állítottam(esetleg nem jogos)akkor én bocsánatot kérek az illetőtől..!Vallásokat nem gúnyolok ki..(a te helyedben ezzel nem viccelödék):) Isten nem bottal ver:);)

Szerintem te csak félresikerült vagy:D Már bocs:D

Lehet normálisan meg kellett volna nevelni:D:D:D(ez sem a te hibád)

16 éves vagy...majd kinősz belőle..főleg hogy fiú vagy:D Te átmész egy ilyen korszakon..hidd el,3 év azt máshogy fogsz gondolkodni!(reméljük a lányokat fogod szeretni,és nem az lesz a következő kérdésed hogy meik szivárvány színű tangádat vedd fel)*.*

:D

2010. márc. 31. 16:24
 5/30 A kérdező kommentje:
A tangákat kedveled magadon? Gondolom az ötlet a saját szokásaidból van. Vagy ha nő vagy, esetleg nem volt fiatal korodban aki megujjazna, és már öreg és ráncos vagy ezért már senki nem kíván? Inkább maradok annál, hogy egy idióta vagy ez tetszik a legjobban.
2010. márc. 31. 16:36
 6/30 A kérdező kommentje:
Ha nő vagy akkor tuti, hogy szexhiánnyal küzdesz, erre utal az "Isten nem bottal ver" a bot ebben az esetben egy pénisz.
2010. márc. 31. 16:38
 7/30 anonim ***** válasza:
Már megbocsáss, de te azt sem érdemled meg, hogy hozzád szóljanak. Remélem életed végéig egyedül leszel és mindenki kiutál a közösségekből. Nem fogod fel a tetteid következményét, plusz még azzal dicsekedsz, hogy mások világnézetét ócsárolod. Nagyon beteg lehetsz.
2010. márc. 31. 17:09
 8/30 anonim ***** válasza:

Egy 18 éves idióta lány vagyok:):)

És elég dúúús a fantáziád húsom:D:D:D:D Durvább mint nekem:D:D ;)jaaaaajjj...a husom az nem jó kifejezés:S rájöttem az tréé... személytelen elcsépelt hangok egymásutánisága amely értelmében ugyan tükrözi a gondolkodásom morális alapjának mivoltát deh elcsépeltségének mértéke ezt meghaladja az orális hangoztatásának fontosságát deh mivel most nonverbális jelekkel kommunikálunk ezért a százalékos arány ugyan csökkent deh elhanyagolható mértékben az exisztenciám jelenlegi állásfoglalásánál szóval maradjon a ,,furcsa srác..aki eszméletlen nagy kreativitással rendelkezik":D ez megfelel:) egyéb problémád?:)

2010. márc. 31. 17:15
 9/30 A kérdező kommentje:
A tv-ben viszont vicces és jó nézni igaz? Ez is azt bizonyítja, hogy amit te írsz 80%-os az egy baromság.
2010. márc. 31. 17:17
 10/30 A kérdező kommentje:

17:15

köszönöm :) Attól függetlenül, hogy csak szánalomból mondod ami eléggé szánalmas, remélem vagy olyan jó bőr mint a feszes popsijú csajok többsége.

2010. márc. 31. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!