Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi lesz a végkifejlet?

Mi lesz a végkifejlet?

Figyelt kérdés
Az a gond (vagyis én csak részben érzem annak), hogy gonosz vagyok, és élvezem. Kielemzek mindenkit és a fejéhez vágom a száraz igazságot, ha tévedek nem érdekel. Minden vallást kigúnyolok, elmondom, hogy szerintem miért baromság, mindenre rácáfolok. A haverjaimat kihasználom, nem köszönök, szerintem az emberiség túl van értékelve. Ha hasonlíthatnám magam valakihez talán Dr.House lenne az, bár annyira okos azért nem vagyok. Úgy érzem magam mintha már 100éves lennék és utálok mindenkit, a jó csajok is csak addig jók, amíg nézem őket, amikor beszélni kell már idegesítőek. Soha nem volt ezek a tulajdonságok miatt barátnőm, de néha rám tör ez a "mégis jó lenne" érzés. Ezt amit ide leírtam élőben soha nem mondanám senkinek, ott mindig hasonlatokkal, sértegetésekkel és terelésekkel jövök. Mosolyogni már lassan fáj. És a slussz poén itt a végén: 16/F
2010. márc. 29. 15:22
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

ma 17:20

Jujj de szeretek szánalmas lenni^^^:D:D:D:D:D:D:D

Hááááááááááát....magamról nem nyilatkozom:D Nézz meg:):):D

MOndj te véleményt ha már ugy is ugy utálod az embereket:D hátha bennem is találsz kivetnivalót;):D

2010. márc. 31. 17:35
 12/30 A kérdező kommentje:
Kivetnivaló mindenkiben van, ahogy érdekes tulajdonságok is amik számomra érdekesek. De ha jól nézel ki lesz@rom a személyiségedet.
2010. márc. 31. 17:56
 13/30 anonim ***** válasza:

Héééééééj ez a kaki nem küldte el amit írtam?:@ mégegyszer nem irom le:@:( :D:(

a lényeg hogy nehogy már azt mond nekem hogy..

tételezzük fel hogy egy full dögös csaj vagyok...

de közben eszem semmi,egy retardált szőke nagyképű pláza pics* vagyok aki a 8 általánost nem végeztem el...és az agyam a lábam között hordom...

nah....???akkor is tetszenék...mert csak jolnézek ki?:O:O

ha igen..akkor asszem a végső stádiumhoz ért a föld*.*

kiakarok szállni:'(:D:(:D:D:D

2010. márc. 31. 18:20
 14/30 A kérdező kommentje:
Persze, de akkor csak dugásra kellenél. Sokkal jobban szeretem a szép de érdekes lányokat. Hosszútávú úgysem lenen a dolog de a vadászat izgis lenne.
2010. márc. 31. 18:39
 15/30 anonim ***** válasza:

Ajjhaa...:D tényleg őszinte ember vagy:D:D:D rágom a szád szélét:D xD mostmár kiváncsi lennék mit gondolsz rólam:D:D:D hm...kéne egy képet küldenem:D:D:D:D:D

kiváncsivá tettél.. hány éves is vagy...15 ugye?:D vagy 16? jah igen..16:D

Hát ha hosszútávra nem tervezel..az nem életbiztositás:)

2010. márc. 31. 18:44
 16/30 A kérdező kommentje:
Nem miattam nem lenne hosszú távú.
2010. márc. 31. 18:54
 17/30 A kérdező kommentje:
Már nem is írsz vissza? Vagy fellőtték a pizsit?
2010. márc. 31. 20:52
 18/30 A kérdező kommentje:
Oké, mivel nem reagálsz feltételezem, hogy részeg voltál amikor írtad a kommenteket.
2010. ápr. 2. 09:28
 19/30 anonim ***** válasza:

Hülyeeeeeeeeeee:D:D:D nem voltam részeg...:D:D:D:D

egyszerüen csak elfelejtettem hogy irtam xD:D bocsi:D hosszú volt a napom:S:S:S:S:S

és elaludtam:D:$:D:D:D

szal hol tartottunk?:D:D:D de izébizé..nem adsz egy elérhetőséget? ne kelljen már állandoan idelapoznom:D:D:D

2010. ápr. 2. 20:13
 20/30 A kérdező kommentje:
Konkrétan milyen elérhetőség? Irányítószám, galambposta? :)
2010. ápr. 2. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!