Szerintetek jó a Farmerama nevű játék?
Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 17:36
31/39 anonim válasza:
hívjatok barátnak!!!
gyuszi_kaaa
33/39 anonim válasza:
Nagyon jó a játék :D
Nekem 117.000 csengőpengőm van (kerekkerék)
34/39 anonim válasza:
nagyon jó játék.nekem 320 ezer csp-m van és 55.szintű vok.
36/39 anonim válasza:
Én speciel utálom! :DD Játszottam vele pár napig,aztán gáztámadásos lettem,nem volt se csengőpengőm se farmeraranyam,és nem bírtam így kiásni a kertem,és sztem így idegesítő és uncsi! -.-"
37/39 anonim válasza:
El lehet vele tökölni, mint sok hasonló böngészős hülyeséggel, persze ez is arra megy, hogy a készítők pénzt húzzanak ki belőled, a küldetéseket magasabb szinteken nem tudod farmarany nélkül befejezni. És a fórum moderátorok iszonyatosan mocskos szemét szarláda gec_k, amint írsz egy olyan ötletet a fejlesztések közé, amiből nem tudnak pénzt csinálni, hiába tenné élvezetesebbé a játékot, letörlik mint a szart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!