Szerintetek jó a Farmerama nevű játék?
Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 17:36
2/39 anonim válasza:
Nekem is tetszik, csak egy kicsit idegesít az, hogy nehezen tudok elegendő pénzhez jutni így csak lassan tudok haladni de valószínű ez a lényege hogy minnél tovább játszunk vele:-)
3/39 anonim válasza:
szerintem is jó :-D de én nem mondanám lassúnak
4/39 anonim válasza:
nekem is tetszik, de hogyan lehet a többi gazdával kapsolatba lépni? csak azokkal lehet, akiet én hívok meg? meg van még egy bökkenő. áthelyezni földeket vagy fákat nem lehet? törölni tudom, h igen, de áthelyezni? a fáimat akarom átrakni, de az a baj, hogy ha törlöm, akkor elvesznek, vagy nem?
6/39 anonim válasza:
én ugy szoktam h ha vmelyik barátomnak tom a játékosnevét akk küldök neki egy levelet utána a levél mellet ott van egy ikon azzal lehet betenni a barátaid közé
7/39 anonim válasza:
Szerintem elmegy, csak télleg lassú akkor jó ha egyszerre 2 játékot is viszel mert akkor mindig történik valami. :D Most haveromét és magamét is csinálom így jó.
9/39 anonim válasza:
NAGYONJÓ (l)
nekem most 4025 csengőpengőm van és 2 farmeraranyamam xDD
7es szinten vagyok
10/39 anonim válasza:
[link] ez a 7. szintű kert ingyen elvihető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!