Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek jó a Farmerama...

Szerintetek jó a Farmerama nevű játék?

Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 17:36
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
49%

Üdv! :)

A farmerama játék lassú. Az elején szeretsz vele játszani, de ahogy nő a szinted, nő a növényeid termelésének, és az állataid tenyésztésének ideje, és unalmassá válik a játék. Ez a játék azoknak való, akiknek sok a szabadideje. Miből gondolom ezt ? Ha sok növényt akarsz termeszteni, sokat kell elültetned, és minél többet ültetsz, annál jobban gyarapodnak a növényeid, és késztetést érzel arra, hogy minél többet elültess. Igen, ez elég sok idő. És most, gondolj bele! Még kivárod a növény végkifejletét...Talán öntözöl, trágyázol is. Tápot keversz, eteted, itatod az állataidat. Kiveszed a kicsinyeket az ólukból, ketrecükből, netán még piacozol is. Ez az első 5 szintben nem is olyan fárasztó, és unalmas. Épp ellenkezőleg...Nagyon jó, és szórakoztató. De utána jönnek a nagyobb szintek, és egyre több időt kell a játékra szánnod ha fejlődni akarsz. Nagyon sok idő, és energia. Sok szórakoztató, érdekes dolgot veszíthetsz azzal, ha ezzel a játékkal foglalkozol. Inkább ezen az oldalon kutakodj, keress a neten értelmes, érdekes dolgokat! Haverkodj, bulizz, csajozz, sportolj, tűzz ki magad elé célokat és érd el őket! Persze ha inkább a farmerama.hu oldalt választod a sok izgalmas dolog helyett, én azt sem bánom, a te dolgod. De majd idővel észre veszed mennyi szórakoztató dolgot is hagytál ki, egy egyszerű virtuális játék miatt. :D

Üdv:Egy felhasználó! ;)

2010. aug. 9. 13:20
 22/39 anonim ***** válasza:
21%
Gagyi az egész, úgy ahogy van. Túl jól nyomtam abban a 2 hétben még nyomtam ezt a xarságot...Mindent tudtam hogy kell, nem kellett gondolkoznom se, így nem volt benne semmi izgalom, felhagytam vele. De tőlem játszátok, nem érdekel! Bár...Nem éri meg, semmi értelme, xarság az egész. "Olcsó játék hü.ye gyerekeknek." Vagyis pont nektek való, nem nekem. :)
2010. aug. 9. 22:13
 23/39 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti.

Köszönöm szépen ezt a tartalmas hozzászólást, csak az a gond, hogy már szinte azt is elfelejtettem miről szól, mert nem játszom vele, nem is játszottam vele 2 hétnél tovább. :D

Ha meg nem nekem szólt, bocs.

2010. aug. 12. 21:02
 24/39 anonim ***** válasza:
szupeer (L) imádomm. (L) 19. szintes vagyok.
2010. aug. 20. 15:15
 25/39 anonim ***** válasza:
NEKEM IS KELL A KERT!
2010. aug. 20. 15:15
 26/39 anonim válasza:
Hát végül is mindenkinek szíve joga hogy mit csinál a szabad idejében de a fiatalok java rá van kattanva az internetes vagy egyéb játékokra a gépükön ki kevesebb ki több időt tölt el ott. De a lényeg hogy keresek 3 szomszédot minkét farmerama-ba az egyik felhasználó nevem rajki.and a másik meg spzimmer483 aki tud vegyen előre is köszönöm. xD
2010. aug. 23. 07:20
 27/39 anonim válasza:
Én is keresek szomszédokat minél több annál jobb. A nevem szafy6.Várok mindenkit szeretettel poosy
2010. aug. 30. 18:07
 28/39 anonim válasza:
Én is várom a szomszédok jelentkezését mivel még csak egy van és még nagyon az elején vagyok a nevem babycica6.Várok mindenkit
2010. szept. 5. 19:49
 29/39 anonim válasza:
100%
Ez a legjobb játék!!!:)
2010. szept. 15. 16:49
 30/39 anonim válasza:
48%
Szerintem az elején jó és ahogy halad a játék egyre unalmasabb. 13-mas szintű vagyok, de mostmár elég sok kell a növénynek, hogy megnőjön. Elültetem 2 perc utána már nemtudok semmitse csinálni amig kinem nő, elég unalmas.
2010. szept. 16. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!