Szerintetek jó a Farmerama nevű játék?
Üdv! :)
A farmerama játék lassú. Az elején szeretsz vele játszani, de ahogy nő a szinted, nő a növényeid termelésének, és az állataid tenyésztésének ideje, és unalmassá válik a játék. Ez a játék azoknak való, akiknek sok a szabadideje. Miből gondolom ezt ? Ha sok növényt akarsz termeszteni, sokat kell elültetned, és minél többet ültetsz, annál jobban gyarapodnak a növényeid, és késztetést érzel arra, hogy minél többet elültess. Igen, ez elég sok idő. És most, gondolj bele! Még kivárod a növény végkifejletét...Talán öntözöl, trágyázol is. Tápot keversz, eteted, itatod az állataidat. Kiveszed a kicsinyeket az ólukból, ketrecükből, netán még piacozol is. Ez az első 5 szintben nem is olyan fárasztó, és unalmas. Épp ellenkezőleg...Nagyon jó, és szórakoztató. De utána jönnek a nagyobb szintek, és egyre több időt kell a játékra szánnod ha fejlődni akarsz. Nagyon sok idő, és energia. Sok szórakoztató, érdekes dolgot veszíthetsz azzal, ha ezzel a játékkal foglalkozol. Inkább ezen az oldalon kutakodj, keress a neten értelmes, érdekes dolgokat! Haverkodj, bulizz, csajozz, sportolj, tűzz ki magad elé célokat és érd el őket! Persze ha inkább a farmerama.hu oldalt választod a sok izgalmas dolog helyett, én azt sem bánom, a te dolgod. De majd idővel észre veszed mennyi szórakoztató dolgot is hagytál ki, egy egyszerű virtuális játék miatt. :D
Üdv:Egy felhasználó! ;)
Utolsó előtti.
Köszönöm szépen ezt a tartalmas hozzászólást, csak az a gond, hogy már szinte azt is elfelejtettem miről szól, mert nem játszom vele, nem is játszottam vele 2 hétnél tovább. :D
Ha meg nem nekem szólt, bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!