Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Regényírás. Van itt olyan aki...

Regényírás. Van itt olyan aki regényt ír?

Figyelt kérdés
Szeretném ha másolnátok be részleteket is!!!!Kíváncsi vagyok!
2010. márc. 28. 12:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
78%
Én is írok, de csak titokban, senki sem tud róla. Már 8 fejezet kész :) Nem szeretnék bemásolni. Ha kész leszek vele és nem tetszik úgyis kidobom vagy nem tom...
2010. ápr. 1. 19:23
 12/27 A kérdező kommentje:

Honnan tudjátok, hogy Petőfi csak verseket írt????Lehet, hogy regényt is csak titokban...

Sok költő egyben író is!

2010. ápr. 2. 12:34
 13/27 anonim ***** válasza:
54%

Ha titokban akkor a kedves válaszolónak se kéne tudnia erről. Ami azt jelenti hogy neki csak arról lehet tudomása hogy verseket írt Petőfi. Tehát még is csak egy degenerált nyomoronc. Ok? Ok!

Amúgy mindenki tudja hogy nem írt regényeket. Hülyegyerek. Inkább tanuljatok elsőnek irodalmat mielőtt belekezdtek regényírásba. Ez főleg annak a válaszolónak szól aki szerint Petőfi regényeket írt és ügyesen ellopta egy pöppet más szotrival a Twilight sz@rságot.

2010. ápr. 2. 21:15
 14/27 A kérdező kommentje:

Én nem tudok róla, hogy regényeket írt. Egyszerűen feltételezem, hogy ha akart akkor írhatott volna!!

De te bizonyára nagyon tudod, hogy mit írt és mit nem, mert ott voltál élete összes pillanatában!!!Lehet, hogy írt csak nem adta nyilvánosság elé!!!

2010. ápr. 3. 08:02
 15/27 anonim ***** válasza:
35%

Úgy látom az agyad nem bírja felfogni az információt amit megosztottam veled. Nem tudom úgy elmondani hogy a magadfajta irodalom-nulla-betyár is felfogja. Tehát leírom még egyszer hátha meg érted: "Ha titokban akkor a kedves válaszolónak se kéne tudnia erről. Ami azt jelenti hogy neki csak arról lehet tudomása hogy verseket írt Petőfi. Tehát még is csak egy degenerált nyomoronc. Ok? Ok!"

Na remélem felfogtad! És grattulálnom kell! Hosszabb lett 2 cm-rel a virtuális péniszed.

2010. ápr. 3. 09:40
 16/27 A kérdező kommentje:

Én meg elmondom mégegyszer: Nem tudom hogy írt regényeket!!!

És csak azt tudom biztosan h verseket írt!! Viszont SEJTEM hogy AKÁR, írhatott volna.

2010. ápr. 3. 19:22
 17/27 anonim ***** válasza:
Olyan s3gg hülye vagy. Arról a válaszolóról beszélek aki azt írta hogy ő nem egy Petőfi hol ott ő azt tanulja az iskolában hogy Petőfi verseket írt.
2010. ápr. 3. 19:28
 18/27 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a "s3gg hülye" jelzőt!
2010. ápr. 3. 20:14
 19/27 anonim ***** válasza:

Mert te megérdemled.

Na csá lúzer.

2010. ápr. 4. 09:28
 20/27 anonim ***** válasza:

anyám

csak tátva maradt a szám

nah ehhez tényleg tehetség kell -> "degenerált nyomoronc"

az a kiscsaj írta h 12, és talán még nem tanuták a suliba, csak tudja, hogy az írással fogalkozott, ha annyira okos vagy írj egy 50 oldalas esszét Petőfiről, de még a Wc-zését is írd bele, ha annyira jól ismerted

és ki tudja, lehet hogy tényleg írt regényeket is

kérdezd meg tőle

Jah már halott, akkor ugyan ez tényleg sosem fog kiderülni

2010. ápr. 25. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!