Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » LSD élményeiteket megosztanátok?

LSD élményeiteket megosztanátok?

Figyelt kérdés
Konkrét élményekre vagyok kíváncsi, nem a 'ne drgozz' szövegre. Nem áll szándékomban kipróbálni, csak kíváncsi vagyok a tapasztalatokra. Köszönöm előre is a normális válaszokat.
2010. márc. 28. 10:36
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztem a véleményed, hogy hülye vagyok-e vagy nem. Nem orvost akarok megkérdezni, hanem olyat, aki személyesen átélte. Meg lehet kérdezni, hogy a szex milyen, de akkor sem fogja tudni senki elmagyarázni, aki nem élte át. Az ucsónak köszi a daath-ot, utánanézek.
2010. márc. 28. 12:11
 12/19 A kérdező kommentje:
Igen, segítettél, köszi.
2010. márc. 28. 12:11
 13/19 anonim ***** válasza:
95%
Az se fogja tudni elmagyarázni, milyen a szex, aki már átélte, mert mindenkinek más.
2010. márc. 28. 12:12
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát, lényegében van benne valami, de azért annyira nem más a szex mindenkinek. Vannak tipikus jellemzők, amik az emberek 90 %-ánál megvannak. Na de a 'dögöljenek meg a drogosok' típusú válaszolók kíméljenek, tisztában vagyok a véleményükkel. (bár úgyis lesz olyan, aki nem fogja tudni befogni...) Szóval, várom a véleményeket.
2010. márc. 28. 12:25
 15/19 anonim válasza:
82%
én csak láttam egyik haver azt hitte hogy madár .. repülni akart egyet
2010. márc. 28. 13:45
 16/19 anonim ***** válasza:
34%

Én is úgy bírom, amikor a sok hozzá nem értő itt oltogat, ilyen erővel: fúj cigis, fúj sörös, fúj kávés, ..

Nézzétek meg Feldmár András videóit, többek között az LSD-ről is van szó, én ennek fényében kipróbálnám.

[link]

2010. márc. 28. 14:21
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinél más képzetet ad,és attól is függ kikkel vagy együtt...volt minden,űrhajó,valóság,nem valóság,félelem,para,stb.Nem ajánlatos,van aki egytől is rajta marad.
2010. márc. 28. 17:08
 18/19 anonim ***** válasza:
45%
14:21 - fúj cigis, mert a kedves szomszéd a lépcsőházban lévő virágokra dobálja a csikket, fúj sörös, aki nem tud megálljt parancsolni, fúj kávés, mert apám annyira rászokott, hogy agresszív, amikor sokat iszik...
2010. márc. 28. 17:11
 19/19 anonim ***** válasza:
ha a korulmenyek normalisak, akkor a legtokeletesebb elmeallapot amit eltudsz kepzelni. :)
2010. ápr. 1. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!