Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem tudom hova kellene ezt...

Nem tudom hova kellene ezt írni, de egy próbát megér. Nagyon elegem lett mindenből. Mi lenne a jobb szerintetek?

Figyelt kérdés

Nos...a gondom az, hogy fiatal munkavállaló vagyok... Jelenleg egy kis faluban lakom. A párom itt dolgozik, de 15 km-rel arrébb lakik. Szeretnék magamnak munkát találni, de ez az itteni kevés munka lehetőség miatt sajnos nem egyszerű... 70 km-el odébb van egy nagyobb város, ahol elég sok a munka. Van lehetőség külföldre is menni, mert közel a határ, de sajnos nyelvtudás híján nem sok jó várna rám/ránk. Ha elköltöznénk sem keresnék annyit, hogy albérletet tudjuk fizetni...és a páromnak naponta 3 órát kellene utaznia a munkahelyére... Ha váltana akkor a próbaidő alatt nem keresne szinte semmit... Kérdem én, hogy az albérletek komolyan a magyar fizetésekhez vannak igazítva?? Én max 110-et tudnék keresni...az albérlet 80-nál kezdődik.... ez normális???

Ha elmennénk külföldre nyelvtudás nélkül, vajon mennyire birnánk? Egyáltalán lehetséges ez??

Egyszerűen besokaltam....h lehet, hogy Magyarországon a fizetésből nem lehet megélni?? Főleg ha albérletbe is akarsz menni?? Külföldön meg mi az esélye egy magyarnak, aki alig tud nyelvet??

Nem tudom mit tegyek... elnézést a kiborulásért csak elegem lett...

2016. jan. 13. 21:36
 1/1 rostás Miklós válasza:
Szia. Elösször is nyugodj meg..semmi gond csak magad stuffolod fölöslegesen. Elösször is.. itthon nagyon sz..r az élet tuti..másodszór ne itthon kezdj el tervezni mint fiatal pályakezdő. Én most leszek Jan.-ba 24 és van 1 gyerekem család stb.. Míg nem voltak..én kint dolgoztam külföldön..nincs nyeltudásom..nagyon kicsi német max. Én azt mondom,hogy kifele..csak ki. Most is van hely kint..sok nagyon. Minimum 3-4 hónap alatt össze raksz pl 500ezret. Haza jössz..veszel telket 1/1-be.. onnan kezdve magadnak építesz.. ha kell akkor eggyenlőre kunyhót.. de van hol lenned.. és csak a tièd. Szóval kitartást! És legyél okos,kitartó!
2016. jan. 14. 03:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!