Mi értelme van az életnek?
13 éves vagyok 2 éve németországban lakok barátaim nem nagyon vannak (nem úgy mint M.o.-n volt) és azon gondolkodtam mi értelme van az életnek?
Hétfő: reggel felkelek suli haza jövök
Kedd: reggel felkelek suli haza jövök
Szerda: reggel felkelek suli haza jövök
Csütörtök:reggel felkelek suli haza jövök
Péntek:reggel felkelek suli haza jövök
Hát a kérdésed jogos. Mert eléggé biorobottá változott az emberek élete. Amire életük végén szoktak rádöbbenni az emberek, de hát 90 évesen már késő. Az én szüleim rengeteget dolgoztak életükben. Ezért nekem mindig azt tanácsolták hogy éljek, élvezzem az életet mert dolgozni a hülye is tud. Be is tartottam tanácsukat mert akárhogy is nézem de igazuk van. Ezért volt idő amikor sokat utaztam a világban. Mert éppen ahhoz volt kedvem és nem pedig ahhoz hogy a társadalmi elvárásoknak és szokásoknak megfeleljek.
Csináld azt amihez kedved van. Akkor barátaid is automatikusan lesznek. Hallgass a megérzéseidre hogy mihez van kedved. Az is lehet hogy túlságosan városi környezetben vagy és az nem ugyanaz mint ha természetben lennél vagy egy tanyán.
Ha éled az életed, attól még nemcsak ugyanúgy tanulhatsz de valószínű még jobban is fog menni a tanulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!