Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lányok, jártatok már úgy,...

Lányok, jártatok már úgy, hogy nagyon kellett pisilni, és nem voltatok mellékhelyiség közelében? Mit csináltatok, akkor? Hova pisiltetek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 17:17
1 2
 11/14 anonim válasza:

velem is előfordult már

én a legközelebbi wc

2015. aug. 13. 08:41
 12/14 anonim válasza:

egyszer a buszról leszáltam és már a házunk előtt jártam rám tört az at érzés hohyha megmozdulok bepisilek a táska le a nacit le akartam húzni de ahogy erölködtem a gombbal megindult. a csizmám tele volt pisivel...

amugy télen történt

2017. szept. 18. 22:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Bokorba vagy eldugott helyen pl erdőben futásnál osztálykiránduláson

16/L

2022. jún. 28. 19:43
 14/14 Bögyös Dávid válasza:
Én fiúként mesélek valamit. Ovodás+kisiskolásként is volt, hogy szomszéd barátnőmnek kellett, az udvarukba kint legugolt pár méterre, és pipilt. Tudom, most biztos több fiú irigykedik :) (vagy épp egyálltalán nem) Már akkor is nekem "izgató volt" de nem tudtam mi ez az érzés. Most már bánom, hogy nem vagyunk már barátok.
máj. 21. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!