Lányok, jártatok már úgy, hogy nagyon kellett pisilni, és nem voltatok mellékhelyiség közelében? Mit csináltatok, akkor? Hova pisiltetek?
Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 17:17
11/14 anonim válasza:
velem is előfordult már
én a legközelebbi wc
12/14 anonim válasza:
egyszer a buszról leszáltam és már a házunk előtt jártam rám tört az at érzés hohyha megmozdulok bepisilek a táska le a nacit le akartam húzni de ahogy erölködtem a gombbal megindult. a csizmám tele volt pisivel...
amugy télen történt
13/14 anonim válasza:
Bokorba vagy eldugott helyen pl erdőben futásnál osztálykiránduláson
16/L
14/14 Bögyös Dávid válasza:
Én fiúként mesélek valamit. Ovodás+kisiskolásként is volt, hogy szomszéd barátnőmnek kellett, az udvarukba kint legugolt pár méterre, és pipilt. Tudom, most biztos több fiú irigykedik :) (vagy épp egyálltalán nem) Már akkor is nekem "izgató volt" de nem tudtam mi ez az érzés. Most már bánom, hogy nem vagyunk már barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!