Lányok, jártatok már úgy, hogy nagyon kellett pisilni, és nem voltatok mellékhelyiség közelében? Mit csináltatok, akkor? Hova pisiltetek?
Mentem az utcán tök üres volt és nem kellett pisiljek.
Aztán hirtelen nagy görcs és iszonyatosan kellett pisiljek de rögtön.Nem is gondolkoztam...gugolás bugyi férre és mehet a pisi.Az utca közepére, szerencsére senki nem látta(remélem).
én egyszer majnem bepisiltem bárátnőmtől elkértem a bringáját és tekertem haza egy dombon aztán nem bírtam tovább éreztem mindjárt bepisilek ledobtam a brighát bugyi le és vagy 2percig jött később vettem èszre hogy az a srác is látott aki a legjobban tetszik.
17/l
Egyszer a koleszből hazafelé. A buszon még bírtam, de mikor leszálltam akkor döntenem kellett hogy bepisilek, vagy levetkőzök télen. A beengedés mellett döntöttem. Nem engedtem be sokat, csak hogy könnyebb legyen tartani. Persze ahogy hűlt mindig pisiltem egy kicsit. Mire hazaértem teljesen bepisiltem, meg fel is fáztam picit. :)
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!