Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lányok, jártatok már úgy,...

Lányok, jártatok már úgy, hogy nagyon kellett pisilni, és nem voltatok mellékhelyiség közelében? Mit csináltatok, akkor? Hova pisiltetek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 17:17
1 2
 1/14 nielindi ***** válasza:
100%
be kell mennni a susnyásba, fák közé, bokorba...
2010. márc. 25. 17:18
 2/14 anonim ***** válasza:
lehóntam a bugyimat, felemeltem a szoknyát, bémentem egy bokorba oszt hugyoztam
2010. márc. 25. 17:20
 3/14 anonim ***** válasza:
helytől függ, ha laóházak stb közepén akkor megpróbáltam elterelni a figyelmem, ha valami bokros izé közelében akko elbújtam és pisiltem :D
2010. márc. 25. 17:24
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer kakival jártam így!:)Szétsz_rtam a bokrot:)16/L
2010. márc. 25. 17:28
 5/14 anonim válasza:
66%
De remélem fel is szedted magad után ! :)
2010. márc. 25. 17:35
 6/14 anonim válasza:
0%
Sajnos ez azért van mert terhes vagy!
2010. márc. 25. 18:53
 7/14 anonim válasza:

Mentem az utcán tök üres volt és nem kellett pisiljek.

Aztán hirtelen nagy görcs és iszonyatosan kellett pisiljek de rögtön.Nem is gondolkoztam...gugolás bugyi férre és mehet a pisi.Az utca közepére, szerencsére senki nem látta(remélem).

2013. márc. 20. 17:29
 8/14 anonim ***** válasza:
Velem már sokszor volt ilyen. Amikor szoknyában voltam, feltünés nélkül el lehet intézni és a bugyi is gyorsan szárad. 32/N
2013. júl. 11. 02:34
 9/14 anonim válasza:

én egyszer majnem bepisiltem bárátnőmtől elkértem a bringáját és tekertem haza egy dombon aztán nem bírtam tovább éreztem mindjárt bepisilek ledobtam a brighát bugyi le és vagy 2percig jött később vettem èszre hogy az a srác is látott aki a legjobban tetszik.

17/l

2014. febr. 6. 20:15
 10/14 anonim ***** válasza:

Egyszer a koleszből hazafelé. A buszon még bírtam, de mikor leszálltam akkor döntenem kellett hogy bepisilek, vagy levetkőzök télen. A beengedés mellett döntöttem. Nem engedtem be sokat, csak hogy könnyebb legyen tartani. Persze ahogy hűlt mindig pisiltem egy kicsit. Mire hazaértem teljesen bepisiltem, meg fel is fáztam picit. :)

28N

2014. ápr. 5. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!