Csak Magyarországon játszák ennyit a Reszkessetek betörőket karácsonykor?
Figyelt kérdés
CSak mi magyarok szeretjük ennyire ezt a filmet?2015. dec. 26. 21:28
1/9 anonim válasza:
nem, a világon mindenhol játsszák.
2/9 anonim válasza:
Szia
Szerintem igen csak itt Magyarorszagon. Bár én nem szeretem túl ijesztő. Puszi: egy leányka
3/9 anonim válasza:
Tegnap találkoztam vele a német RTL-en is.
4/9 anonim válasza:
Ha körülnézel 9gag-en, sokszor említik, hogy a világon MINDENHOL folyton nyomják, szóval ez a 'leányka' valószínűleg a holdon élhet.
5/9 anonim válasza:
"kedves" válaszoló a leányka nem a Holdon él csupán egy országba ahol nem is igazán ismerik ezt a filmet szóval ez csak egyáltalánosítás, de nem mindenhol igaz.
Üdvözlettel: egy leányka
6/9 anonim válasza:
Cicaharc!!!!! De én a ,,leánykával" értek egyet hiszen nem biztos, hogy ő nézi a 9gag-et, lehet ő hasznosabb dologgal tölti a szabadidejét és nem pusztítja az agysejtjeit azzal a honlappal......... ;)
7/9 anonim válasza:
köszönöm kedves idegen. Igazad van a szívemből szóltál most úgy igazán. Puszil egy leányka
8/9 anonim válasza:
Csupán egy példát adtam nemzetközi oldalakra.
9/9 anonim válasza:
Franciaországban is állandóan nyomják, több csatornán is.
Már a fülünkön jön ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!