A vak honnan tudja, hogy kitörölte a seggét?
Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 01:44
1/16 anonim válasza:
Az ázsiai tapír rendszerint víz közelében él Burma, Thaiföld, Malajzia és Szumátra sűrű esőerdeiben. Megerősítetlen beszámolók szerint néhány egyede élhet még Kambodzsában és Borneó szigetén is. Ezek az egyedek az egykor jóval nagyobb elterjedési terület maradványpopulációi. Korábban Kína déli részén, az egész Hátsó-Indiai félszigeten, a Maláj-félszigeten, Szumátra és Borneó szigetén is előfordult. Mivel ezeknek a helyeknek a többségéről már több száz éve kipusztult, nem eldöntött kérdés hogy kiirtották-e onnan a fajt vagy az elterjedési területe természetes okokból szűkült be.
2/16 anonim válasza:
Nem tudod mi lett a parti verébbel?
3/16 anonim válasza:
A parti verebet elvileg én ettem meg. De hát most erre mit mondjak, nem tudtam róla, vak vagyok. Nekem is úgy mesélték. Most már legalább tudom, hogy aminek ilyen íze van, az parti veréb. Mivel az ilyen jellegű érzékeim kifinomultabbak, ezt tudni fogom legközelebb is.
4/16 anonim válasza:
Nem csak hülye, még bunkó is vagy. Gratulálok.
7/16 anonim válasza:
Szerintem meg mossa, a víz és a szappan csodákra képes!!!!
8/16 anonim válasza:
Magszgolja vagy megnyalja a papírt miután kitörölte és ha azt érzi, hogy van még rajta, akkor töröl még egyet.
9/16 Brányi Bence válasza:
Én nem vagyok vak, de ők nyilván érzik, vagy azt mondják, hogy pl.: 5 törlés kell, úgyhogy ő csinál 10-et és annyi (Amúgy fura kérdés).
10/16 anonim válasza:
Ahonnan a látók, hiszen a saját fenekünket mi sem látjuk.
Tapintás alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!