Régen is mindenki csekkolta a csajok seggét?
Figyelt kérdés
Buszmegállóban állnak a 15 éves kiscsajok, aztán az 50 évesek méregetik őket.. :D K poén... :D2011. ápr. 22. 14:50
1/8 anonim válasza:
Nem, régen a pasik seggét csekkolta mindenki.
2/8 anonim válasza:
Inkabb szomoru, mint poen. Az meg szomorubb, hogy a sok csitri meg razzak is magukat ezek az 50-sek+ elott.
3/8 anonim válasza:
biztosan.
Szerintem nem mindegyik 15 éves rázza magát:D Meleg van,nem járhat mindenki hosszú nadrágba,arról meg igazán nem tehet valaki ha őt nézik hátulról.Attól még szerintem nem csitri:)
De persze vannak olyan KISLÁNYOK,akik direkt úgy öltözködnek és direkt mutogatják magukat.Az viszont szánalmas:D
4/8 anonim válasza:
Mindig ia megnézték a pasik a jó nőket, előlről is hátulról is, ma a 15 évesek úgy néznek ki mint a 20 évesek, még jó hogy nézik őket, és sokszor nem is gondolják, hogy még csak 15, mert festik a hajukat, magukat, és a ruháik is olyanok. A mi időnkben kicsit szolidabbak voltak a 15 éves lányok, de az már rég volt, most ez van.
5/8 anonim válasza:
Hát figyelj, én 17 éves vagyok, nem öltözöm k.rvásan, sosem illegetném magam öregeknek, sem idegen pasiknak, mégis bámulnak, füttyögnek, meg kocsiból kiabálnak. Ha zsákot húznék magamra, akkor talán nem lenne ez.
6/8 anonim válasza:
Ezen mit csodálkoztok? Majd 40 felett elmúlik ne féljetek! Akkor majd hiányozni fog!
7/8 anonim válasza:
a férfiak mindig is megnézték a nők fenekét/mellét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!